-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 30

Lietuvos paplūdimio tinklininkės Kinijoje žengė į pagrindines varžybas

Lietuvos paplūdimio tinklininkės Ieva Dumbauskaitė ir Irina Zobnina pateko į Kinijoje vykstančio Tarptautinės tinklinio federacijos (FIVB) dviejų žvaigždučių serijos turnyro „Silk Road Nantong" pagrindines varžybas.
Ieva Dumbauskaitė
Ieva Dumbauskaitė / CEV nuotr.

Antrajame atrankos rate mūsiškės ketvirtadienį 2-0 (21:19, 21:14) nugalėjo Izraelio atstoves Sofią Starikov ir Anitą Dave.

Pagrindinio turnyro E grupės pusfinalyje I.Dumbauskaitė ir I.Zobnnina žais su vokietėmis Leonie Kortzinger ir Sarah Schneider.

Turnyro Kinijoje prizų fondą sudaro 25 tūkst. JAV dolerių.

Tuo tarpu Čekijoje vykstančiame prestižiniame FIVB keturių žvaigždučių serijos turnyre abi Lietuvos poras sustabdė 26-ąją vietą pasaulio reitinge užimantys vokiečiai Philipas Arne Bergmannas ir Yahhickas Harmsas.

Pirmajame atrankos rate vokiečiai 2-0 įveikė Robertą Juchnevičių ir Artūrą Vasiljevą, o antrajame 2-0 pranoko Arną Rumševičių ir Luką Každailį.

Iš šių minėtų lietuvių sudaryta Lietuvos rinktinė savaitgalį Airijoje stos į kovą Kontinentinės taurės varžybose, kuris bus ir olimpinių žaidynių atrankos pirmasis etapas. Lietuviai žais su Ukrainos, Airijos ir Škotijos komandomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius