-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 02

Lietuvos paplūdimio tinklininkės pergale baigė Europos čempionatą

Lietuvos atstovės Ieva Dumbauskaitė ir Irina Zobnina Jūrmaloje (Latvija) vykstančiame Europos moterų paplūdimio tinklinio čempionate užėmė 13-ąją vietą.
Ieva Dumbauskaitė
Ieva Dumbauskaitė / CEV nuotr.

21-erių metų I. Dumbauskaitė ir 19-metė Irina Zobnina D grupės turnyrą pradėjo akistata su suomėmis Taru Lahti ir Anniina Parkkinen bei patyrė nesėkmę 0-2 (11:21, 11:21). Antrajame mače mūsiškių laukė dar viena pajėgi pora – rusės Ksenia Dabiža ir Julija Abalakina. Pergalę rusės pasiekė po atkaklios kovos 2-0 (21:18, 21:18).

Lietuvaitės atsitiesė trečiajame susitikime, kuriame po 45 min. trukusios kovos 2-1 (21:19, 20:22, 15:13) įveikė latves Alisę Lecę ir Martą Ozoliną. Vis dėlto, latvės prieš tai įveikė Rusijos sportininkes ir dėl geresnio taškų santykio neleido lietuvėms pakilti iš ketvirtosios pozicijos grupėje.

Europos čempionato pagrindinėse varžybose dalyvauja 16 komandų, suskirstytų į keturias grupes. Į atkrintamąsias varžybas pateko po tris stipriausias grupių ekipas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius