-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 01 10

Lietuvos rankininkai sudorojo Farerų salas

Lietuvos vyrų rankinio rinktinė pergalingai pradėjo atrankos į pasaulio čempionato varžybas. Pirmosiose rungtynėse Liuksemburge lietuviai 36:25 (18:12) nugalėjo Farerų salų rinktinę.
Gerdas Babarskas
Gerdas Babarskas / LRF nuotr.

Lietuvos rankininkai jau nuo susitikimo pradžios diktavo susitikimo eigą ir per pirmąją mačo pusę susikūrė apčiuopiamą pranašumą – 18:12.

Po pertraukos vyriausiasis rinktinės treneris Mindaugas Andriuška jau drąsiai rotavo turimais žaidėjais, o solidžiai žaidusi Lietuvos rinktinė susikūrė ir dviženklį pranašumą, kurį išlaikė iki pat susitikimo pabaigos – 36:25.

Po 5 įvarčius Lietuvos rinktinei šiame mače pelnė Valdas Drabavičius ir Aidenas Malašinskas, po 4 pridėjo Gerdas Babarskas, Mindaugas Tarcijonas, Jonas Truchaovičius, po 3 – Mindaugas Dumčius ir Skirmantas Plėta, po 2 – Lukas Simėnas, Gytis Šmantauskas ir Gabrielius Virbauskas, kartą pasižymėjo Benas Butkus ir Mindaugas Urbonas.

Kitas pasaulio čempionato rungtynes Lietuvos rinktinė žais jau šeštadienį su Liuksemburgo rankininkais, o sekmadienį mūsų rinktinės varžovais bus Slovakijos rinktinė. Į kitą pasaulio čempionato atrankos etapą pateks tik grupės nugalėtoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius