-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 25

Lietuvos rankinio rinktinės mačai numatyti birželį

Europos rankinio federacija (EHF) sudarė preliminarų kalendorių, kaip toliau bus vykdomos tiek klubų čempionatai, tiek atrankos į Europos bei pasaulio čempionatus, – skelbia Lietuvos rankinio federacija.
Lietuvos rankininkai: Vaidotas Grosas ir Jonas Truchanovičius.
Lietuvos rankininkai: Vaidotas Grosas ir Jonas Truchanovičius. / LRF nuotr.

Pagal naujai sudarytą tvarkaraštį Lietuvos vyrų rinktinė atrankos rungtynes į 2021-ųjų metų planetos pirmenybes su Lenkija žais birželio 15–21 dienomis. Pirmasis mačas turėtų vykti Lenkijoje, o antrosios tarpusavio rungtynės bus žaidžiamos jau Lietuvoje.

Jeigu Lietuvos rankininkams pavyktų patekti į kitą varžybų etapą, tuomet paskutiniajame atrankos etape lietuviai su Baltarusijos rankininkais žaistų birželio 29–liepos 5 dienomis.

Lietuvos moterų rinktinės tvarkaraštis taip pat gerokai pakoreguotas. Mūsų šalies rankininkėms Europos čempionato atrankoje dar buvo likę 4 rungtynės (dvi su Italija bei po vienerias su Juodkalnija ir Vengrija). Nuspręsta, jog visos 4 grupėje esančios komandos birželio 1–7 dienomis rinksis vienoje šalyje ir sužais visas likusias rungtynes.

Svarbiausio Europoje klubinio turnyro Čempionų lygos atnaujinamas planuojamas birželio pirmosiomis dienomis, tačiau finalinio ketverto kovos vyktų tik rugpjūčio 22–23 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius