Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 02

Lietuvos šauliui taško trūko iki Londono olimpinių žaidynių

50-ame pasaulio šaudymo sporto čempionate Miunchene Lietuvai atstovauja net 26 šauliai. Sportininkai rungiasi pistoleto, šautuvo ir šaudymo į skrendančius taikinius rungtyse, teigiama pranešime spaudai.
Šaudymo varžybos
Šaudymo varžybos / shooting.lt nuotr.

Pirmą varžybų dieną startavo orinio šautuvo komanda: alytiškis Karolis Girulis, kaunietis Tomas Simokaitis ir vilnietis Rimvydas Spečius.

Asmeninėje įskaitoje 13-ą vietą užėmė Londono olimpinės rinktinės kandidatas Karolis Girulis (595 taškai). Tik vienas taškas jį teskyrė nuo kovos dėl kelialapio i 2012 m. olimpines žaidynes Londone.

Rungtį laimėjo italas Niccolo Campriani (599 + 103,5), antras buvo vengras Peteras Sidi (599 + 101,4), trečias – indas Gaganas Narangas (597 + 102). Lietuvos komanda buvo 20-a tarp 29-ių (dvi komandos buvo diskvalifikuotos).

Dėl kelialapių į 2012 metų olimpines žaidynes šauliai kovos kitų metų Europos, pasaulio šaudymo sporto čempionatuose ir keturiuose pasaulio šaudymo taurės varžybų etapuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius