Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 20

Lietuvos šokėjai – Europos čempionato finale

Lotynų Amerikos sportinių šokių Europos profesionalų čempionate Arhuso mieste, Danijoje, Vilniaus klubo „Dileksa“ šokėjai Justinas Duknauskas ir Ekaterina Lapajeva pateko i finalą ir iškovojo aukštą šeštą vietą.
Europos čempionate Lietuvos atstovai užėmė 6 vietą
Europos čempionate Lietuvos atstovai užėmė 6 vietą / Organizatorių nuotr.

Europos pirmenybėse dalyvavo 35 poros iš 23 valstybių, o teisėjavo devyni tarptautinės kategorijos teisėjai. Jau metai kaip J.Duknauskas šoka poroje su Ekaterina Lapajeva, kuri iki šiol buvo Bulgarijos nacionalinės rinktines narė, daugkartine Bulgarijos čempionė.

J.Duknausko pirmoji trenerė – buvusi garsi šokėja, tarptautines kategorijos teisėja ir mama Audronė Duknauskienė. Šiuo metu šokėjus treniruoja Juozas Aleksandravičius, Olga Gunko ir norvegai Espenas Salbergas bei Tone Nyhagen.

Iki šiol J.Duknauskas (šokdamas poroje su Karina Eremian) yra tapę daugkartiniais Lietuvos ir tarptautinių varžybų nugalėtojais, prizininkais, o 2007 metais tapo šalies čempionais.

Šiuo metu Justinas ir Ekaterina aktyviai rengiasi atviram Anglijos profesionalų čempionatui, kuris prilygsta pasaulio čempionatui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius