Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 20

Lietuvos sportinio pokerio čempionui – kelionė į Filipinus (nuotraukos)

Pirmame Lietuvos sportinio pokerio čempionate po keturių dienų kovos paaiškėjo geriausias šalies pokerio žaidėjas. Juo tapo turnyrų naujokas Deivydas Bazaravičius. Čempionui atiteko ne tik Lietuvos sportinio pokerio federacijos taurė, bet ir egzotiškas pagrindinis prizas – savaitės kelionė į atvirąjį Filipinų pokerio čempionatą.
D.Bazaravičius
Pirmojo Lietuvos sportinio pokerio čempionas – D.Bazaravičius / A.Petrovskio nuotr.

Prie finalinio stalo pateko devyni žaidėjai iš 307 Lietuvos sportinio pokerio čempionate savo jėgas išbandžiusių dalyvių. Penktadienį startavęs didžiausias metų pokerio renginys tęsėsi net keturias dienas, o finalininkai dėl prizinių vietų kovėsi trečiadienio naktį naktiniame „New York“ klube.

Tarp devynių finalininkų buvo tik du profesionalūs pokerio žaidėjai. Tai Lietuvos sportinio pokerio federacijos prezidentas Andrius Tapinas ir vienas pokerio pionierių Lietuvoje Darius Venckus. Deja, nė vienam jų užimti pirmos vietos nepavyko. A.Tapinas liko ketvirtas, o D.Venckus – antras.

Pirmadienį 25-ąjį gimtadienį atšventęs D.Bazaravičius prie finalinio stalo sėdo būdamas žetonų lyderis. Nors kelissyk iš lyderio pozicijų buvo pasitraukęs, atsargiai ir protingai žaisdamas D.Bazaravičius įveikė visus konkurentus.

„Vis dar negaliu patikėti, kad laimėjau pirmą vietą. Tai kažkas neįtikėtino. Nors pokerį žaidžiu septynerius metus, patirties žaidžiant tokiuose turnyruose neturiu. Reikės ypač atšvęsti šį laimėjimą“, – teigė Deivydas, kurį net aštuonias valandas kantriai palaikė artimiausi draugai. D.Bazaravičiaus kelionė į Filipinus laukia jau po mėnesio.

Trečioji vieta Lietuvos sportinio pokerio čempionate atiteko 24-erių kauniečiui Pauliui Banevičiui. Tai aukščiausia vaikino pasiekta vieta sportinio pokerio turnyruose. Prieš kelias savaites Druskininkuose vykusiame turnyre P.Banevičius pasipiršo mylimajai ir vylėsi medaus mėnesį praleisti Filipinuose. Vis dėlto pavargęs bei nusivylęs prizininkas ir ateityje žada kovoti dėl aukščiausių pozicijų Lietuvos sportinio pokerio federacijos rengiamose varžybose.

Galutinis Lietuvos sportinio pokerio čempionato devintukas

1 vieta. Deivydas Bazaravičius
2 vieta. Darius Venckus
3 vieta. Paulius Banevičius
4 vieta. Andrius Tapinas
5 vieta. Aivaras Lukauskas
6 vieta. Antanas Gilaitis
7 vieta. Algirdas Krivickas
8 vieta. Laurynas Kalnutis
9 vieta. Agnius Ismailovas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius