-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos tinklinio čempionato finale susikaus turnyro favoritai

Gargžduose paaiškėjo „Meistro kodo“ Lietuvos vyrų tinklinio čempionato finalo dalyviai. Dėl aukso medalių sekmadienį kausis favoritai – Gargždų „Amber Volley“ ir Šiaulių „Elgos-Grafaitės-SC Dubysos“ klubai.
Rungtynių akimirka.
Rungtynių akimirka. / Dovilės Stirbytės nuotr.
Temos: 2 Gargždai Tinklinis

Sekmadienį Gargždų SC salėje 15 val. prasidėsiantis finalas neabejotinai kaitins tinklinio sirgalių kraują. Būtent šiauliečiai praėjusiais metais finale po labai gražios ir dramatiškos 3-2 nugalėjo „Amber Volley“ komandą ir po devynerių metų pertraukos susigrąžino stipriausios šalis komandos vardą. Tuo pačiu nutrūko trejų iš eilės Gargždų ekipos laimėtų šalies čempionatų serija.

Pirmajame pusfinalyje šeštadienį „Elga-Grafaitė-SC Dubysa“ 3-1 (25:18, 21:25, 27:25, 25:19) palaužė kovingąją Marijampolės „Sūduvą“.

Šiauliečiai užtikrintai pradėjo rungtynes, tačiau vėliau savo žaidimą atrado ir sūduviečiai. Antrajame sete „Sūduva“ išlygino rezultatą, o svarbiausias šiame mače buvo trečiasis setas. Jį po labai atkaklios kovos laimėję šiauliečiai vėliau gerą emociją atsinešė ir į ketvirtą setą, kuriame šventė galutinę pergalę.

Nugalėtojams 15 taškų pelnė Tomas Rogalas, po 14 – Arvydas Mišeikis ir Erikas Makaras, 12 – Simas Grigalaitis, 9 – Arnas Rumševičius.

Marijampolės ekipoje 21 tašką surinko Linas Petravičius, 11 – Laurynas Galdikas, 10 – Algirdas Naučius.

Kitame pusfinalio susitikime Baltijos lygoje šiame sezone rungtyniavusi „Amber Volley“ komanda 3-0 (25:14, 25:15, 25:13) įveikė Vilniaus universiteto (VU) tinklininkus.

Ambicingai nusiteikę ir namų pranašumą turintys „Amber Volley“ tinklininkai iškart pademonstravo aukštą lygį ir išnaudojo savo žaidėjų meistriškumą. Visuose setuose gargždiškiai įgydavo solidų pranašumą ir neleisdavo varžovams pagalvoti apie didesnę intrigą.

Gargždų klubui po 14 taškų pelnė Artūras Vincėlovičius ir Andrejus Čmirovas, 13 – Matheusas Veloso.

VU gretose išsiskyrė Artūras Vasiljevas (8 tšk.) ir Andžejus Savostenokas (7 tšk.).

Rungtynės dėl trečios vietos sekmadienį prasidės 12 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius