Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 17

Lietuvos tinklinio lyderių mūšyje – „Amber-Arlangos“ pergalė

Šeštadienį įvykusioje intriguojančioje TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio čempionato lyderių akistatoje Gargždų „Amber-Arlanga“ namuose 3-1 (23:25, 25:20, 25:17, 25:16) nugalėjo Kauno „RIO-Starto“ ekipą.
Gargždų „Amber-Arlanga“
Gargždų „Amber-Arlanga“ / SimFoto
Temos: 1 Tinklinis

Ambicingi kauniečiai pirmajame sete pademonstravo, kad yra pasiryžę rimtai kibti į atlapus čempionato favoritams. Sulaukę šalto dušo, Gargždų komandos tinklininkai antrajame sete rezultatą išlygino, o vėliau demonstravo vis stabilesnį žaidimą ir užtikrintai laimėjo likusius du setus.

Nugalėtojams 24 taškus pelnė Robertas Juchnevičius, 11 – Daumantas Katinas, po 9 – Dmitrijus Šlominas bei Valdas Listanskis.

Kauno komandoje 17 taškų surinko Linas Petravičius, 11 – Audrius Kasparavičius, 10 – Aurimas Mazūras.

„Tinklinyje dažnai būna, kad reikia „perlaužti“ rungtynes. Taip pat turėjome vieno iš pagrindinių žaidėjų traumą ir tas psichologiškai mus paveikė. Vėliau susikaupėme ir pradėjome daryti tai, ką mokame. Džiugu, kad rezultatas mums geras, – kalbėjo „Amber-Arlangos“ žaidėjas Sergejus Ščegol. – Noriu padėkoti varžovams, kurie suteikė mums gerą kovą“.

„RIO-Starto“ narys Laurynas Latvys apgailestavo, kad laimėto pirmo seto nepavyko išlaikyti to paties žaidimo lygio: „Po pirmo seto gal pajutome, kad galime laimėti ir atsipalaidavome. Vėliau varžovai prisitaikė prie mūsų padavimų, ėmė žaisti protingiau, o mes pasimetėme. Manau, kad rungtynes nulėmė psichologija“.

„Amber-Arlanga“ (15 tšk.) pirmauja čempionate, o „RIO-Startas“ (9 tšk.) užima antrąją vietą.

Kitos čempionato rungtynės bus žaidžiamos sausio 23 dieną. Kauno „RIO-Startas“ tuomet namuose priims Šiaulių „Elgos-Master Idea-SC Dubysos“ klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius