Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 30

Lietuvos vandens motociklų čempionatas tęsiasi Kaune

Šį šeštadienį, liepos 30 d., motosporto klubas „RD-racing“ organizuoja Lietuvos vandens motociklų čempionato ir Lietuvos vandens motociklų slalomo čempionato 3 etapą. Šis etapas vyks Kaune esančiame Lampėdžio ežere.
Kaune, Lampėdžių tvenkinyje, vyko vandens motociklų varžybos.
Kaune, Lampėdžių tvenkinyje, vyko vandens motociklų varžybos. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šių metų Lietuvos čempionatas kiekviename etape sulaukia ne tik Lietuvos sportininkų, bet taip pat svečių iš Latvijos, Estijos, Rusijos bei Baltarusijos. Šis čempionato etapas ne išimtis. Oganizatoriai laukia visų minėtų šalių sportininkų ir šiame etape.

Po jau įvykusių dviejų etapų nė vienoje klasėje nėra aiškaus ir užsitvirtinusio savo pozicijas sportininko. Taigi šis čempionato etapas žada ne mažesnes aistras trasoje. Vieni Lietuvos sportininkai šioms varžyboms intensyviai ruošėsi raižydami Lietuvos vandenis bei styguodami savo techniką, o kiti tobulino savo meistriškumą kitų šalių čempionatuose ar dalyvaudami Europos čempionate.

Lietuvos vandens motociklų slalomo čempionatas yra orientuotas į vandens motociklų sporto mėgėjus, šio čempionato metu aistros ant vandens verda ne ką mažesnės nei per profesionalų varžybas. Praėjusiuose etapuose dalyvius skyrė tik kelios šimtosios sekundės dalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius