Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 30

Lietuvos vyriausybėje – dėmesys aktualiausiems Lietuvos sporto klausimams

Siekdama išlaikyti aukštą Lietuvos sporto lygį, vyriausybė toliau stiprina bendradarbiavimą sporto ir kūno kultūros srityje. Šiandien Vyriausybės rūmuose vyko Lietuvos sporto šakų federacijų, sąjungų ir asociacijų vadovų susitikimas, kurio metu buvo aptartos šalies sporto visuomenei aktualiausios problemos ir galimi jų sprendimo būdai.
Mindaugas Špokas
Mindaugas Špokas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Posėdžio dalyviai diskutavo apie aktyvią sportinę karjerą baigusių sportininkų integracijos į darbo rinką galimybes, sportininkų socialines garantijas, aptarė sporto infrastruktūros klausimus. Taip pat svarstyta sporto rėmimo politika ir PVM taikymas sporto infrastruktūrai, federacijų ir kitų sporto organizacijų finansavimas ketvirčiais pagal nurodytus Finansų ministerijos procentus.

„Džiaugiuosi, kad susirinko toks gausus sporto federacijų vadovų ir sportą kuruojančių institucijų atstovų būrys. Tokios diskusijos suteikia galimybę iš pirmų lūpų išgirsti sporto visuomenę palietusias problemas ir visiems kartu susėdus prie vieno stalo surasti optimaliausius sprendimo būdus,“ – susitikimo metu kalbėjo Ministro Pirmininko patarėjas Mindaugas Špokas.

Drauge su šalies sporto organizacijų atstovais sporto aktualijas aptarė Respublikos Prezidentės patarėja Rūta Kačkutė, Ministro Pirmininko patarėjas Mindaugas Špokas, vidaus reikalų ministro patarėjas Virgilijus Alekna, Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Klemensas Rimšelis, Seimo Jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininkas Jonas Liesys bei Lietuvos Tautinio olimpinio komiteto prezidentas Artūras Poviliūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius