-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 02

Lietuvos vyrų rankinio rinktinė po atkaklios kovos pralaimėjo Baltarusijai

Lietuvos vyrų rankinio rinktinė, treniruojama naujojo vyriausiojo trenerio Artūro Juškėno, „Šiaulių“ arenoje atrankos į 2016 metų Europos čempionato I etapo rungtynėse po labai atkaklios kovos paskutinėmis dvikovos akimirkomis rezultatu 28:30 (13:13) pralaimėjo Baltarusijos rinktinei.
Lietuva – Baltarusija
Lietuva – Baltarusija / Evaldo Černiausko nuotr.

Lietuviai 8-ą dvikovos minutę po Aideno Malašinsko įvarčio pirmavo 6:4, o 18-ą rungtynių minutę po dviejų iš eilės greitų atakų lietuvaičių pranašumas buvo minimalus 10:9. Nuo tos akimirkos vyko atkakli kova.

Pasak pranešimo, antrajame kėlinyje dažniau 1-2 įvarčiais priekyje svečiai, tačiau, iki dvikovos pabaigos likus 5-ioms minutėms, rezultatą išlygino Rolandas Bernatonis – 27:27.

Paskutines dvikovos akimirkas baltarusiai sužaidė sėkmingiau ir iškovojo pergalę.

Praėjusį ketvirtadienį Lietuvos vyrų rankinio rinktinė Danijoje atranką į 2016 metų Europos čempionato I etapo varžybas pradėjo pralaimėjimu. Lietuviai rezultatu 21:31 (8:16) nusileido pasaulio vicečempionams, 2008 ir 2012 metų Europos čempionams Danijos rankininkams.

VIDEO: Reportažas

Kitų metų balandžio mėnesį lietuvių laukia rungtynės su paskutine mūsų grupės dalyve – Bosnija ir Hercegovina. Lietuvos rinktinė yra viena iš 28 komandų, kovojanti dėl 15 kelialapių į 2016 Europos čempionatą, kuris vyks 2016 metų sausį penkiuose Lenkijos miestuose.

Iš viso komandos yra suskirstytos į 7 atrankos grupes. Teisę žaisti Lenkijoje iškovos po dvi stipriausias kiekvienos grupės komandos bei geriausia ekipa tarp užimsiančių trečiąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius