-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 10

Lino Kleizos fondo bendradarbiavimas su „G4S Lietuva“ jau duoda vaisių

Bendrovė „G4S Lietuva”, rudenį pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį su Lino Kleizos paramos ir labdaros fondu, įsipareigojo nuo kiekvieno naujo kliento mėnesinės sąskaitos pervesti fondui po 2 litus. Partnerystė šiandien jau duoda apčiuopiamų rezultatų, – sako bendrovės atstovai. Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad fondui pervesta pirmoji įmoka – beveik 11 tūkst. litų.
Jau šiemet veiklą pradėsiantis L.Kleizos fondas daugiausia dėmesio skirs vaikų globos namų, socialinės rizikos šeimų ar specialių poreikių vaikams.
Linas Kleiza / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Saugos bendrovė, fondo administracija bei pats L. Kleiza  tiki, kad ši partnerystė padės užtikrinti jaunimo socialinę integraciją ir užkirs kelią jo nusikalstamumui.

„Mane džiugina, kad formalus sutarties pasirašymas neliko tik skambūs žodžiai ir gražūs pažadai. Pervesta pinigų suma padės įgyvendinti labai konkrečius ir svarbius projektus, skirtus jaunosios kartos ugdymui ir lavinimui. Kita vertus, labai svarbu, kad „G4S Lietuva“ siekia ne vien tik apsaugoti žmonių namus, bet stengiasi užkirsti kelią nusikalstamumo plitimui, ypač tarp jaunuolių. Fondas jau kurį laiką vykdo projektą „Jaunimo ugdymo centras“, kuriame ypatingas dėmesys skiriamas globos namų auklėtinių profesiniam ugdymui ir socialinei integracijai, todėl stabilus jų finansavimas tik palengvina tikslo siekimą“, –  sako krepšininkas ir fondo steigėjas L. Kleiza.

„Jaunimo ugdymo centro“ projekte dalyvauja beveik 400 paauglių nuo 14 iki 16 metų amžiaus iš visos Lietuvos vaikų globos namų. Iki balandžio pabaigos pas juos lankysis fondo atstovai ir Kauno technologijos universiteto dėstytojai, kurie globos namų auklėtiniams ves paskaitas.

Praėjusią savaitę per 40 vaikų iš Panevėžio ir jo apylinkių globos namų turėjo progą paklausyti KTU dėstytojų paskaitų apie finansų tvarkymą ir tai, kaip statomas namas. Daugiau apie specialią fondo paskaitą Panevėžyje – vaizdo reportaže.

Bendrovės „G4S Lietuva“ Verslo vystymo departamento direktorius Vidas Kšanas teigia, kad remiant fondo iniciatyvas ne tik prisidedama prie rūpesčio jaunimu, bet ir nauju būdu atliekama pareiga užtikrinti visuomenės saugumą.

VIDEO: Ekonomikos paskaitų klausė Panevėžio jaunimas

„Saugos bendrovių darbas turi būti ne vien reakcija į vykstančius nusikaltimus  – įsilaužimus į būstą ar kitus incidentus, tačiau ir nusikaltimų prevencija. O geriausia prevencija – nuo paauglystės dirbti su rizikos grupių jaunuoliais, padėti, parodyti jiems sektiną kelią. Tikiu, kad atsisakydami dalies pelno investuojame į visų mūsų saugumą, ir mūsų parama, Lino Kleizos autoritetas padės jaunuoliams nesuklysti“, – sakė V. Kšanas. 

L. Kleizos ir paramos fondas taip pat įgyvendina projektą „Aš užaugau ten, kur esi tu“, kuriuo siekiama skatinti jaunus žmonės galvoti drąsiai ir kūrybingai, o savo tikslų siekti kantriai ir nepasiduodant. Nuo pat fondo įkūrimo pradžios vykdoma akcija „Siekis“, kurios tikslas – suteikti būtiniausią materialinę pagalbą vaikų globos namams bei kitoms socialinėms institucijoms, besirūpinančioms vaikais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius