Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 12

Los Andželas pasitelkė žvaigždyną – šveicarą linksmino Kobe Bryantas ir Sylvesteris Stallone

Buvęs „Los Angeles Lakers“ krepšininkas Kobe Bryantas, aktorius Sylvesteris Stallone ir „21st Century Fox“ vadovas Jamesas Murdochas buvo tarp žvaigždžių per vakarienę, skirtą Tarptautinio olimpinio komiteto (IOC) Vystymosi komisijai, kuriai vadovauja vienas FIBA vadovų šveicaras Patrickas Baumannas.
Patrickas Baumannas (moja ranka) apžiūrėjo Los Andželą
Patrickas Baumannas (moja ranka) apžiūrėjo Los Andželą / „Scanpix“/AP nuotr.

Vakarėlis buvo surengtas Beverli Hilse, namuose Casey Wassermano, kuris vadovauja Los Andželo kampanijai siekiant teisės surengti 2024 metų vasaros olimpines žaidynes.

P.Baumannas buvo pristatytas buvusiam „Lakers“ lyderiui 2008 ir 2012 metų olimpiniam čempionui K.Bryantui.

Šveicaras pastaraisiais metais sėdi ant kelių kėdžių – jis taip pat yra FIBA generalinis sekretorius, o pernai tapo IOC Vystymosi komisijos pirmininku.

Tarp svečių buvo ir S.Stallone, žinomas dėl gausybės vaidmenų Holivude, o labiausiai išgarsėjęs filme apie boksininką Rocky. Ten pat sukiojosi ir milijardierius Steve'as Ballmeris - „Los Angeles Clippers“ savininkas ir buvęs „Microsoft“ vadovas.

Nieko keista, kad vakarienė buvo surengta IOC komisijai, taip elgdavosi ir kiti miestai-kandidatai. Labiau neįprasta, kad šįkart vakarėlis buvo surengtas Los Andželo kampanijos vadovo privačiuose namuose.

Prieš tai P.Baumannas su kitais inspektoriais apsilankė „Staples Center“ krepšinio aikštėje, užsuko į Santa Monica paplūdimį ir nagrinėjo Los Andželo transporto spūsčių ypatumus.

Los Andželas yra vienas iš dviejų kandidatų surengti 2024 metų vasaros olimpines žaidynes. Antrasis pretendentas yra Paryžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius