Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 02 01

LRF finalo ketvertas – jau čia pat

Jau vasario 11–12 dienomis Garliavos sporto centre įvyks Lietuvos rankinio federacijos (LRF) taurės varžybos, kuriose žiūrovų lauks ne tik intriguojančios rankinio akistatos, bet ir gausybė interaktyvių pramogų.
LRF taurės laimėtojai
LRF taurės laimėtojai / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Rankinis

Lietuvos rankinio federacijos prezidentas Donatas Pasvenskas teigė, jog kiekviename federacijos renginyje stengiamasi sukurti šventę tiek jo dalyviams, tiek visiems žiūrovams: „Norime, jog visi į šią rankinio šventę atėję žiūrovai išsineštų kuo geresnius įspūdžius ir meile rankiniui užkrėstų kuo daugiau žmonių. Būtent todėl visų susirinkusių laukia gausybė interaktyvių pramogų, žaidimų tiek vaikams, tiek suaugusiems, o vienam laimingajam mūsų partneris – Nacionalinis aukso bankas – ir vėl padovanos aukso luitą. Tad net jeigu jūsų palaikomai komandai ir nepavyks iškovoti LRF taurės, pasidabinti auksu turėsite galimybe jūs pats.“

Be pramogų už aikštelės ribų viso finalinio ketverto metu, be abejo, laukia ir įnirtinga kova dėl vieno pagrindinių trofėjų sezone – „Basement“ LRF taurės.

Praėjusiais metais šią taurę iškovojo dvi Kauno komandos. Tarp vyrų stipriausi buvo Kauno „Granito-Kario“ rankininkai, kurie finale įveikė Alytaus „Varsos-Stronglaso“ vyrus, o tarp moterų nenugalimos buvo Kauno „ACME-Žalgiris“ merginos. Nors abi šios komandos ir šiemet yra vienos pagrindinių favoričių į šį titulą, tačiau apginti jį bus beprotiškai sunku.

Vyrų taurės savininkai Kauno „Granitas-Karys“ jau ketvirtfinalyje susidūrė su praėjusių metų lygos čempionais Alytaus „Varsos-Stronglaso“ rankininkais ir sugebėjo po dramatiškos kovos juos įveikti, tačiau tam, jog apgintų titulą, kauniečiams teks žengti dar du sunkius žingsnius. Pirmasis jų bus vasario 11 dieną vyksiančios pusfinalio rungtynės su sostinės HC „Vilniaus“ rankininkais, o finale lauks Klaipėdos „Dragūno“ ir VHC „Šviesos“ poros nugalėtojas. Tiek abi Vilniaus komandos, tiek Klaipėdos „Dragūnas“ neslepia savo ambicijų atimti LRF taurę iš kauniečių rankų.

Praėjusių metų moterų taurės savininkių „ACME-Žalgiris“ merginų laukia ne ką lengvesnis iššūkis. Kurį laiką Lietuvos moterų rankinyje dominavusios kaunietės šiemet sulaukė rimtų iššūkių ir Lietuvos moterų rankinio lygoje. Lietuvos čempionės jau du kartus nusileido Garliavos HC „Cascada“ komandai, kuri šiuo metu žygiuoja be pralaimėjimų, o visai neseniai laikinosios sostinės rankininkės turėjo pripažinti ir Vilniaus LEU „Eglės-Šviesos“ pranašumą. Būtent su Vilniaus ekipa Kauno „ACME-Žalgiris“ susitiks pusfinalio etape, todėl galima tikėtis bekompromisės kovos dėl patekimo į finalą, o ten jau lauks lygos lyderių Garliavos HC „Cascados“ bei Klaipėdos „Dragūno-Viesulo“ poros laimėtojos.

Rungtynių tvarkaraštis

Vasario 11 diena

Moterų pusfinaliai

  • 13:00 val. Kauno „ACME-Žalgiris“ – Vilniaus LEU „Šviesa-Eglė“
  • 15:00 val. Kauno raj. „HC Garliava Cascada“ – Klaipėdos „Dragūnas-Viesulas“

Vyrų pusfinaliai

  • 17:00 val. Klaipėdos „Dragūnas“ – Vilniaus VHC „Šviesa“
  • 19:00 val. Kauno „Granitas-Karys“ – Vilniaus HC „Vilnius“

Vasario 12 diena

  • 14:00 val. Moterų finalas
  • 16:15 val. Vyrų finalas

Visos dienos bilietas-apyrankė kainuos vos 2 eurus. Juos įsigyti galėsite Garliavos sporto centre renginio dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius