Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 22

„LTeam apdovanojimus“ ves Monika Povilaitytė ir Justinas Jankevičius

„Nesu pratusi avėti aukštakulnius, tačiau tai, kas manęs laukią penktadienio vakarą, yra ypatinga. Dėl to noriu būti ir būsiu 100 procentų pasiruošusi viskam,“ – sako paplūdimio tinklininkė, kandidatė į Tokijo olimpines žaidynes Monika Povilaitytė.
Monika Povilaitytė
Monika Povilaitytė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Penktadienis (12.22) šiai žaviai sportininkei bus išties įsimintinas. 23 metų mergina lips į didžiausią savo gyvenime sceną ir taps geriausių 2017 metų Lietuvos sportininkų pagerbimo ceremonijos – „LTeam apdovanojimų“ – vedėja. Renginio scena tinklininkė dalinsis su patyrusiu TV laidų vedėju Justinu Jankevičiumi.

„Justinas labai patyręs, šalia jo man ramu,“ – patirtimi iš repeticijų dalijasi Monika.

„Monikai puikiai sekasi. Repeticijos praėjo sklandžiai. Jos akys spindi, ji nori, ji laukia vakaro,“ – apie scenos naujokę pasakoja transliaciją organizuojančios kompanijos „TV manija“ atstovas Martynas Starkus.

Tiesa, dėl repeticijų M. Povilaitytė šią savaitę praleido dvi treniruotes. Tačiau iš Tytuvėnų kilusi atletė sau pažadėjo kitą savaitę prarastas pratybas atidirbti su kaupu.

„Stengiuosi mėgautis naujomis patirtimis. Esu rami ir užtikrinta vakaro sėkme, tuo pačiu jaučiu sportinį jaudulį ir esu maloniai sujaudinta, labai laukiu vakaro,“ – LTeam.lt svetainei sakė M. Povilaitytė.

„LTeam apdovanojimai“ yra kasmetinis geriausių Lietuvos sportininkų pagerbimas. Į juos pretenduoja tik olimpinių sporto šakų atstovai.

Šiais metais bus pagerbti „Metų sportininkas“, „Metų sportininkė“, „Metų vyrų komanda“, „Metų moterų komanda“, „Metų treneris“, „Metų trenerė“, „Metų proveržis“, „Metų pergalė“, „Metų populiariausias“ nominacijų nugalėtojai bei apdovanoti asmenys „Už viso gyvenimo nuopelnus“ ir „Už pagalbą sportininkams“.

LTeam yra olimpinė Lietuvos rinktinė. Tai visos Lietuvos komanda, vienijanti stipriausius šalies sportininkus, iš viso – apie 300 atletų. Olimpinę Lietuvos rinktinę simbolizuoja LTeam ženklas – ąžuolo lapas. Tai tautos vienybės, stiprumo, patriotiškumo simbolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius