-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 02

LTOK kviečia dalyvauti konkurse ir laimėti kelionę į Europos žaidynes Baku

Baku Europos žaidynių organizacinis komitetas surengė konkursą socialiniuose tinkluose ir sporto mėgėjams įsteigė prizą. Konkurso dalyviai „Instagram“ ar „Twitter“ pasidalinę savo nuotrauka arba trumpu video siužetu gali laimėti skrydį dviem į Baku, nakvynę viešbutyje ir du bilietus į žaidynių atidarymo ceremoniją. Būtina sąlyga – nuotraukoje turi būti užrašas „Hello Baku“, o video siužete dalyvis turi su Azerbaidžano sostine pasisveikinti gimtąja kalba. Dalyviai savo kūrybą turi paženklinti žyme #HelloBaku ir nuoroda @Baku2015.
LTOk darbuotojai
LTOk darbuotojai / LTOK nuotr.
Temos: 1 Baku

Konkurse gali dalyvauti tų šalių piliečiai, kurių sportininkai varžysis pirmose Europos žaidynėse. Į Baku vyks apie 60 sportininkų iš Lietuvos, tad lietuviai gali drąsiai įsilieti į konkurso dalyvių gretas. Visų konkurso dalyvių kūryba skelbiama žaidynių puslapyje www.baku2015.com, skiltyje „Big in Baku“.

Konkursas vyksta iki Balandžio 14 d. Iki to laiko žaidynių organizatoriai stebės socialiniuose tinkluose atsirandančias nuotraukas bei video siužetus ir, praėjus savaitei nuo konkurso pabaigos, paskelbs nugalėtoją. Į prizą gali pretenduoti tik 18 metų sulaukę asmenys. Vieno dalyvio įkeltų nuotraukų ir video siužetų skaičius neribojamas.

Pirmosios Europos žaidynės Azerbaidžano sostinėje vyks birželio 12-28 dienomis. Žaidynes organizuoja Europos olimpiniai komitetai ir Baku Europos žaidynių organizacinis komitetas. Europos žaidynės vyks kas ketverius metus. Kitos bus organizuojamos 2019 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius