-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 21

Mėgėjų komandos susigrums pirmajame badmintono turnyre „Vilniaus plunksna“

Rugpjūčio 25 d. Vasario 16-osios (Lukiškių) aikštės padangėje skraidžios badmintono plunksninių būriai – čia pirmą kartą įvyks mėgėjų badmintono turnyras „Vilniaus plunksna“.
Badmintono turnyras „Studio 9“ kieme.
Badmintono turnyras „Studio 9“ kieme. / Skęstučio Cox nuotr.

„Vilniaus plunksna“ – tai vienos dienos festivalis, vienijantis malonų, sveiką laiko praleidimą su lengva muzika. Viso turnyro metu gros diskžokėjai, o po jo įvyks gyvo garso koncertas. Specialią programą turnyro pabaigai ruošia Saulius Prūsaitis.

Badmintono turnyre raketes į rankas paims du tuzinai komandų, sudarytų iš muzikos kolektyvų, tokių kaip „Happyendless“, „Empti“ ir „GeraiGerai & Mis Sheep“, žiniasklaidos priemonių, miesto barų ir kavinių („Cozy“, „Coffee  Inn, „Studio 9“), reklamos ir ryšių su visuomene agentūrų („Adell Taivas Ogilvy“, „McCann Ericson“) bei kitų kūrybinių susivienijimų.

Turnyrui diriguosiantis TV laidų vedantysis Žygimantas Stakėnas sako, kad svarbiausias mėgėjiško badmintono bruožas yra tai, jog jis nereikalauja geros sportinės formos ar specialių treniruočių.

„Badmintonas, kokį žaisime „Vilniaus plunksnoje“, sukels malonius prisiminus apie nerūpestingą kamuoliuko mušinėjimą vaikystėje. Sunku rasti žmogų, kuris nebūtų mosavęs badmintono rakete paplūdimyje, prie ežero ar šiltą vasaros vakarą prie namų. Vis dėlto tikimės, kad „Vilniaus plunksnoje“ netrūks ir tikro sportinio užsidegimo“, – sakė Žygimantas Stakėnas.

Jėgas išmėginti galės ir atvykę palaikyti turnyro komandų  bei visi žiūrovai – jiems bus paruošta atskira žaidimo aikštelė, o stipriausiųjų laukia prizai.

Renginio organizatorius įkvėpė trečius metus vienoje Niujorko salų vykstantis mėgėjų badmintono turnyras, kurio dalyvių gerai nuotaikai ir azartui netrukdo net smarkus Atlanto vėjas. Tokio turnyro Lietuvoje koncepcija buvo sėkmingai išbandyta 2011 m. festivalyje „Satta Outside“ bei šiais metais kavinės „Studio 9“ kieme.

„Vilniaus plunksnos“ turnyro programa:

12-13 val. – komandų registracija
13-17 val. – atrankinės varžybos grupėse
17-19 val. – finalai ir apdovanojimai
19-21 val. – koncertas

Renginys yra nemokamas.

Jeigu oras bus nepalankus, „Vilniaus plunksna“ bus nukelta į kitą savaitgalį, rugsėjo 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius