Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 20

Metų sportininkas Jevgenijus Šuklinas: „Viena svajonė išsipildė“

Pasaulio čempionate bronzos medalį laimėjęs kanojininkas Jevgenijus Šuklinas pirmadienį iškilmingoje „Lietuvos sporto apdovanojimų“ šventėje buvo pripažintas 2014 metų šalies sportininku. 1254 balsus surinkęs 2012-ųjų olimpinis prizininkas aplenkė Aurimą Didžbalį (793 balsai) ir Edgarą Venckaitį (463 balsai). Garbingą prizą atsiėmęs atletas teigė, kad tai yra svajonės išsipildymas.
Jevgenijus Šuklinas
Jevgenijus Šuklinas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Po to, kai 2012 m. Londono olimpinėse žaidynėse laimėjo sidabrą, J.Šuklinas geriausio sportininko rinkimuose liko už auksinių mergaičių – Rūtos Meilutytės ir Lauros Asadauskaitės – nugarų. 2013 m. rinkimuose kanojininką aplenkė ne tik dvi minėtos sportininkės, bet ir Mildos Valčiukaitės bei Donatos Vištartaitės pora.

„Labai malonu gauti prizą. Kažkada esu sakęs, kad turiu svajonę tapti metų sportininku, tačiau su metais ją pamiršau ir liko vienintelė svajonė – olimpinis auksas. Vis dėlto, labai malonu, kad dar viena svajonė išsipildė“, – laikydamas geriausio metų sportininko prizą kalbėjo J.Šuklinas.

Šiemet geriausiųjų rinkimų formatas pasikeitė – pradėtas rinkti metų sportininkas ir sportininkė. Geriausio prizą laimėjęs J.Šuklinas gyrė naująjį formatą ir džiaugėsi puikia švente.

„Labai gražiai surengti apdovanojimai, naujas puikus formatas. Žinoma, gal emocijos nėra tokios, kaip laimėjus varžybose, nes čia ne nuo tavęs priklauso rezultatas. Laimėjau, tad labai džiaugiuosi, jei nebūčiau laimėjęs – džiaugčiausi už kitą. Visi buvome verti šio prizo, tačiau labai nenustebau, kad laimėjau. Jaučiu žmonių palaikymą, labai puiku, kad jie balsuoja, nepamiršta ir tik įkvepia dirbti toliau. Šiemet pagrindinis tikslas yra gauti kelialapį į olimpines žaidynes“, – ryžtingai kalbėjo J.Šuklinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius