Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 28

Uždarytos jaunimo olimpinės žaidynės Nandzinge

II jaunimo vasaros olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijoje Lietuvos vėliavą nešė žaidynių čempionas, krepšinio komandos kapitonas Jonas Lekšas. Kaip ir per atidarymą, sportininkų parado nebuvo, jie iš karto susėdo tribūnose ir žiūrėjo iškilmes. Žygiavo tik vėliavnešiai.
Nandzingo jaunimo olimpinių žaidynių uždarymo ceremonija
Nandzingo jaunimo olimpinių žaidynių uždarymo ceremonija / Alfredo Pliadžio nuotr.

Pora valandų trukusioje ceremonijoje dalyvavo Kinijos premjeras Li Keqiangas, Tarptautinio olimpinio komiteto prezidentas Thomas Bachas, žaidynių organizacinio komiteto pirmininkas Li Xueyongas. TOK prezidentas oficialiai pranešė, kad varžybose dalyvavo 204 olimpinių komitetų atstovai, dėkojo kinams už puikiai surengtas žaidynes. Jis vėl kvietė fotografuoti, tik šį sykį ne save, kaip per atidarymą, o kitą žmogų. Buvo padėkota savanoriams.

Parodytas filmuotas siužetas apie Argentinos sostinę Buenos Aires, kuriose vyks trečiosios jaunimo (iki 18 metų) žaidynės 2018-aisiais. Atvykti į savo šalį iš ekrano kvietė ir geriausias pasaulio futbolininkas argentinietis Leonelis Messi.

Programoje pasirodė daug jaunų atlikėjų, dainavo ir šalies estrados žvaigždės. Neapseita ir be įspūdingų oro akrobatų, o tiksliau, akrobačių.

Paskutinį kartą nufotografuota, ugnis užgeso. Sudie svetingasis Nandzinge, sėkmingo pasirengimo Buenos Airėms.

VIDEO: Uždarymo ceremonija

Apie pusę antros nakties vietos laiku (20.30 mūsų šalyje) Lietuvos delegacija iš olimpinio kaimelio pajudės į Šanchajaus oro uostą. Iš ten ilga kelionė lėktuvu į Vokietijos miestą Frankfurtą, o paskui jau į Vilnių. Kelionėje Lietuvos sportinė delegacija praleis ilgiau nei parą. Vilniuje, jeigu lėktuvai nevėluos, mūsiškiai turėtų nusileisti rugpjūčio 29 d., 23 val. 25 min. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius