-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 14

Naujasis kalnų dviračių maratono etapas pažers daug staigmenų

Šį sekmadienį „Lietuvos dviračių maratonų taurės 2011“ varžybos vyks naujame Belvilio etape. Čia visos dienos metu vyks dviračių entuziastams skirtos akcijos – nuo dviračių žymėjimo iki Lietuvos rekordo siekimo.
Kalnų dviračių maratonas sutraukia daugybę entuziastų.
Kalnų dviračių maratonas sutraukia daugybę entuziastų. / Organizatorių nuotr.

Šventėje bus galima pas policijos pareigūnus pasižymėti savo dviratį, jog būtų galima užkirsti kelią dviračių vagystėms ir išaiškinti jau įvykdytas. Tam tereikės turėti dviračio įsigijimo ir asmens dokumentą. Be šios prevencinės akcijos bus siekiama užfiksuoti didžiausio Lietuvoje dviračių stovo, pagaminto specialiai šiai šventei, rekordą. Ir žinoma, startuos trečiasis „Lietuvos dviračių maratonų taurės 2011“ etapas, kuriame startui jau užsiregistravo virš 550 dalyvių.

Į startą ketina stoti ir iš didžiojo sporto pasitraukęs, bet dviratį pamėgęs tituluotas penkiakovininkas A.Zadneprovskis.

Į startą ketina stoti ir iš didžiojo sporto pasitraukęs, bet dviratį pamėgęs tituluotas penkiakovininkas Andrejus Zadneprovskis. Nuo šios vasaros jis tapo dviratininkų komandos „Top Team“ nariu. Be šio bei kitų žinomų vardų į startą stos LR Susisiekimo ministerijos dviračių mėgėjų komanda, sukviesti Molėtų moksleiviai ir likę keli šimtai dviračių mėgėjų, rašoma pranešime.

„Visas artėjantis sekmadienis bus viena didelė dviratininkų šventė. Įvairios akcijos, rekordai ir kitos ruošiamos staigmenos turėtų pamaloninti susirinkusius dviračių mėgėjus ir juos palaikyti atvykusius artimuosius bei draugus. Simboliška – jubiliejinėje dešimtuosius metus rengiamoje „Lietuvos dviračių maratonų taurėje 2011“ yra paruošiamas naujas taurės etapas“, – teigia Giedrius Adamonis, „Lietuvos dviračių maratonų taurės 2011“ organizatorius. Jo teigimu, naujas etapas įneš naujų vėjų didžiausios kalnų dviračių taurės kalendoriuje.

Julius Kvietkauskas, kalnų dviračių sporto federacijos (MTBF) direktorius prieš artėjantį Belvilio etapą yra nusiteikęs kovingai: „Varžybos naujoje ir niekam nežinomoje trasoje žada intriguojančią kovą ir finišo tiesiojoje. Tai pirmosios šios taurės varžybos Molėtų rajone, specialiai šiai taurei paruoštoje naujoje 32 kilometrų trasoje aplink Bebrusų ežerą. Niekas neturėjo galimybės daug sykių bandyti trasą. O tai suteiks papildomos intrigos“. Anot jo, šiuo atveju yra ypatingai sunku nuspėti potencialius lyderius.

Varžybos vyks sekmadienį nuo 9.30 iki 15.30 val.  prie viešbučio „SPA Hotel Belvilis“ Kirnelėje (Molėtų raj.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius