Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2023 01 04

Nekilnojamojo turto agentas gavo kvietimą į prestižinį turnyrą, bet netrukus suprato klaidą

Nekilnojamojo turto agentas Scottas Stallingsas iš Džordžijos valstijos nustebo, kai sulaukė oficialaus kvietimo iš „Augusta National“ golfo klubo. Bet kvietimas iš tiesų buvo skirtas ne jam, o profesionaliam golfo žaidėjui tais pačiais vardu ir pavarde.
Scottas Stallingsas
Scottas Stallingsas / Scanpix/Getty Images via AFP nuotr.

Taip atrodo golfo žaidėjų svajonės: oficialus kvietimas varžytis „Masters“ turnyre, laikomame prestižiškiausiu golfo sezono kalendoriuje.

Kai Scottas Stallingsas ir jo žmona Jenny atidarė duris naujųjų metų išvakarėse, jie rado kurjerių tarnybos atvežtą kvietimą.

Ant gražios žalios spalvos, kurią golfo žaidėjai iš karto sieja su „Masters“ turnyrais, voko matėsi auksinis „Augusta National“ golfo klubo logotipas. Vokas buvo adresuotas ponui Stallingsui.

Viduje jie rado dar vieną voką, su kaligrafiškai išrašytu pono Scotto Stallingso vardu bei pakvietimą, pasirašytą „Augusta National“ vadovo Fredo S.Ridley. Jis nuoširdžiai kvietė S.Stallingsą dalyvauti „Masters“ turnyre balandį.

„Esi kviečiamas į „Masters“ turnyrą“, – Jenny Stallings pasakė savo vyrui, kol šie lipo į mašiną. Abu jie save apibūdina kaip mėgėjiškus golfo žaidėjus, kartais pamušinėjančius kamuoliukus į skyles, bet toli nuo tokio lygio, kad galėtų varžytis su golfo žvaigždėmis, tokiomis kaip Rory McIlroy ar Scottie Scheffleris.

Tačiau sekundės dalį S.Stallingsas patikėjo, kad atėjo jo metas. Bent jau taip tikina jo žmona. Pats 60-metis nekilnojamojo turto agentas klausė: „kokie šansai, kad taip gali būti?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje