Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 28 /22:45

Nešvarūs Rusijos žaidimai Europos beisbolo čempionate: užsieniečiai treneriai aikštėje buvo neteisėtai

Nešvarūs Rusijos beisbolo rinktinės žaidimai Europos beisbolo čempionato B divizione tęsiasi toliau. Pasirodo, kad Rusijos rinktinės treneriai užsieniečiai net nebuvo oficialiame Europos beisbolo konfederacijos (CEB) registruotų asmenų sąraše.
Rusijos beisbolo rinktinės atstovas nešasi oficialų sąrašą, kuriame nėra užsieniečių trnerių pavardžių
Rusijos beisbolo rinktinės atstovas nešasi oficialų sąrašą, kuriame nėra užsieniečių trenerių pavardžių
Temos: 2 Rusija Beisbolas

Lietuvos rinktinės žaidėją iš aikštės dėl tariamai nelegalaus keitimo vijęs Rusijos rinktinės treneris amerikietis net nebuvo registruotas. Taip pat neregistruotas ir dar vienas juodaodis metikų treneris.

Vienintelis kitas be žaidėjų dar registruotas asmuo yra Rusijos beisbolo federacijos generalinis sekretorius Sergejus Kurčenko, kurio pareigos komandoje net nenurodytos.

Rusijos beisbolo rinktinės sąrašas
Rusijos beisbolo rinktinės sąrašas

Šį faktą atradęs ir Lietuvos rinktinės vardu į oficialų CEB atstovą Bohumilą Bileką kreipęsis 15min žurnalistas buvo patikintas, kad tai CEB atstovų klaida.

Po to prie Rusijos rinktinės atstovų priėjęs čekas paprašė juos įrašyti į oficialų komandos teikiamą sąrašą. Taigi, treneriai buvo neregistruoti ir apie juos neskelbiama oficialioje svetainėje ne dėl CEB atstovų kaltės, o dėl to, kad jų nebuvo sekmadienį teiktame sąraše.

Pavyko užfiksuoti ir Rusijos atstovą, besinešantį oficialų komandos sąrašą ir ieškantį jų užsieniečių trenerių.

Šie treneriai oficialiame tinklapyje po kurio laiko buvo registruoti: http://www.baseballstats.eu/2017/miejska/rosters.php?roster=rus

Tačiau oficialioje dienos ataskaitoje, kurioje pateikiami sekmadienį protokole registruoti komandos nariai, jų taip ir nėra: http://www.baseballstats.eu/2017/miejska/games/00.pdf

Pagal oficialias turnyro taisykles, neregistruoti žaidėjai ar treneriai negali dalyvauti rungtynėse, o jų dalyvavimas gali reikšti netgi komandos diskvalifikaciją.

Panašu, kad su CEB atstovų pagalba šį kartą Rusijos beisbolininkai gali išsisukti be pasekmių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius