-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 10 12

Netikėtas posūkis LTOK sesijoje: Artūras Poviliūnas tapo garbės prezidentu

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) sesijoje įvyko netikėtas posūkis. Nors iš pradžių naujoji LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė teigė nesiūlysianti buvusiam prezidentui Artūrui Poviliūnui jokių pareigų, tačiau persigalvojo.
Artūras Poviliūnas
Artūras Poviliūnas / A.Pliadžio nuotr.

Išrinkus naujų 13-os narių vykdomąjį komitetą, D.Gudzinevičiūtė žengė į tribūną ir netikėtai pasiūlė Artūrui Poviliūnui užimti LTOK garbės prezidento postą.

Įvykus balsavimui tam pritarė visi 95 delegatai, tad A.Poviliūnas buvo patvirtintas LTOK garbės prezidentu.

Po to, kai penktadienį D.Gudzinevičiūtė buvo išrinkta į LTOK prezidento postą, paklausta apie galimą siūlymą A.Poviliūnui užimti garbės prezidento postą, atsakė: „Kol kas – ne. Gal kitoje sesijoje...“

Tačiau tai nebuvo vienintelė staigmena, įvykusi penktadienį vykusioje LTOK sesijoje. Organizacijos garbės generaliniu sekretoriumi patvirtintas buvęs generalinis sekretorius Vytautas Zubernis. Tad LTOK turės du garbės generalinius sekretorius – V.Zubernį ir Janį Grinbergą.

Primename, kad generalinio sekretoriaus pareigas D.Gudzinevičiūtės komandoje eis Lietuvos sporto federacijų sąjungos generalinis  sekretorius Valentinas Paketūras.

D.Gudzinevičiūtė į LTOK įžengs su savo komanda: filosofas, „Fair Play“ organizacijos Lietuvoje vadovas ir Monrealio olimpinis prizininkas Arvydas Juozaitis, verslininkas ir Lietuvos dviračių federacijos prezidentas Romualdas Bakutis bei asociacijos „Sportas visiems“ vadovas Algimantas Vasiliauskas taps LTOK viceprezidentais. LTOK iždininku taps Stalo teniso asociacijos prezidentas Rimgaudas Balaiša.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius