Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 12

Netikėto pasiūlymo sulaukęs Lietuvos tinklininkas karjerą tęs Austrijoje

Lietuvos tinklininkas Artūras Vincėlovičius pradeda legionieriaus karjerą. Sportininką į savo gretas pasikvietė vienas stipriausių Austrijos klubų „Union Raiffeisen Waldervietel“.
Artūras Vincėlovičius
Artūras Vincėlovičius / SimFoto nuotr.
Temos: 1 Tinklinis

Praėjusiame sezone Klaipėdos „Amber-Arlangos“ komandai atstovavęs priimantis krašto puolėjas džiaugėsi atsiradusia galimybe.

„Netikėtai gavau žinių iš Austrijos, kad vienas klubas ieškojo mano pozicijos žaidėjo ir jog jie manimi yra susidomėję. Taip pradėjome komunikuoti su „Union Raiffeisen Waldervietel“ klubu“, – teigė A.Vincėlovičius.

Kaip teigė tinklininkas, Austrijoje lygis yra geras. Kai kurios ekipos rungtyniauja Vidurio Europos zoninės tinklinio asociacijos (MEVZA) čempionate, kuriame varžosi klubai iš tokių šalių kaip Austrija, Kroatija, Slovėnija, Bosnija ir Hercegovina, Vengrija bei Slovakija. Beje, praėjusiame sezone „Union Raiffeisen Waldervietel“ MEVZA čempionate užėmė trečiąją vietą.

„Kai kurie iš MEVZA turnyre dalyvaujančių komandų varžosi ir galingiausiame Europos turnyre – Čempionų lygoje. Klubo tikslai sutampa su manaisiais – pergalės čempionatuose. Šiais metais Austrijos tinklinio federacija priėmė sprendimą leisti legionieriams dalyvauti taurės varžybose, todėl tai bus pirmasis trofėjus, kurio sieksime“, – pasakojo A.Vincėlovičius.

Austrijos taurės turnyras startuos rugsėjo pabaigoje. A. Vincėlovičius, atvykęs į komandą, turėjo atlikti COVID-19 testą, kuris buvo neigiamas. Šią savaitę jis su ekipa pradėjo pasiruošimą sezonui.

„Visi mūsų žaidėjai jau yra atvykę ir visiems buvo atliktas COVID-19 testas. Turėjome klubo pristatymą, kur susipažinome su visais komandos nariais – treneriais, daktarais, kineziterapeutais. Šią savaitę jau pradėjome sportuoti“, – pridūrė Lietuvos tinklininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius