Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 19

Olandų dviratininkas du kartus išvengė mirties neskridęs „Malaysia Airlines“ lėktuvais

Du kartus turėję mirti aviakatastrofose, bet apgavęs mirtį – taip galima sakyti apie Nyderlandų dviratininką Maartiną de Jonge. Sportininkas turėjo skristi būtent tais dviem „Malaysia Airlines“ lėktuvais, vienas kurių dingo, o kitas sudužo, rašo „Marca“.
Maartenas de Jonge
Maartenas de Jonge

M.de Jonge turėjo skristi reisu MH 370 iš Malaizijos į Europą, kuris dingo šių metų kovą Indijos vandenyne ir ketvirtadienį reisu MH 17 – iš Amsterdamo į Kvala Lumpūrą.

Ketvirtadienį M.de Jonge lėktuve nebuvo, nes dviratininkas, atstovaujantis Malaizijos TSG komandai, susirado pigesnį bilietą ir jį pasikeitė.

„Marca“ praneša, kad pavasarį M.de Jonge atstovavo savo komandai dviračių lenktynėse Taivane, Tailande ir Filipinuose. Dėl užsitęsusio sezono olandas turėjo priduoti bilietus į reisą MH 370 ir nusipirkti bilietus vėlesniam laikui.

Ketvirtadienį M.de Jonge turėjo skristi iš Nyderlandų į Malaiziją. Savo gimtinėje dviratininkas dalyvavo šalies dviračių sporto čempionate, tačiau į trisdešimtuką geriausiųjų nepateko ir turėjo bilietus skristi reisu MH 17. Panaršęs internete olandas susirado šiek tiek pigesnius bilietus ir pridavė tragiškai pasibaigusio MH 17 reiso bilietus.

Ketvirtadienį vakare Ukrainos teritorijoje buvo numuštas Malaizijos laineris „Boeing 777“, skridęs reisu MH 17 iš Amsterdamo į Kvala Lumpūrą. Vis daugiau įrodymų, kad lainerį iš Rusijos tiekiamų ginklų numušė jos remiami teroristai. Ukrainos valdžia teigia, kad prie šio nusikaltimo prisidėjo ir Rusijos kariškiai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius