-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 25

Olimpinės čempionės Lauros Asadauskaitės kovas lietuviai galės stebėti tiesiogiai

Vienintelė lietuviška sporto televizija „Sport1“ naują sezoną pradeda atsinaujinusi ir su dar didesniu lietuviškų akcentų užtaisu.
Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė
Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė / Alfredo Pliadžio nuotr.

Naujas „Sport1“ sezonas startuoja jau šiandien, rugsėjo 25 dieną.

„Sport1“ naujus televizinius metus pasitinka ir su jau patikrintomis sportinių renginių transliacijomis, ir su šūsnimi naujovių.

Viena įspūdingiausių – Lietuvos sportininkų ir „Sport1“ komentatorių susidūrimas sporto aikštelėse. Kanalo darbuotojai išbandė savo jėgas su penkiakovininke L.Asadauskaite, kovų meistu S.Maslobojevu, galiūnu Ž.Savicku, futbolininku D.Česnauskiu. Šių „kovos“ surengtos ne be priežasties. Tituluoti sportininkai tampa kanalo veidais – pagrindiniai „Sport1“ vinječių herojais.

Be to, tai bus tik bendradarbiavimo su šiais ryškiais sportininkais pradžia. „Sport1“ ketina kaip įmanoma dažniau kviesti atletus į komentatoriaus kėdę, o per sezoną bus pristatytas ir specialus projektas, kuriame garsūs sportininkai išbando save kitose sporto šakose. Kas atiteks L.Asadauskaitei? Krepšinis, stalo tenisas, o gal smiginis? Tai pamatysite per naująjį „Sport1“ sezoną.

Kita kanalo naujovė – vis interaktyvesnis bendravimas su žiūrovais. Be tradicinių socialinių tinklų platformų, „Sport1“ siūlys pamatyti, kaip Ispanijos „Endesa“ lygos užkulisius mato Europos vicečempionas Mindaugas Kuzminskas, kaip dar vienam pasaulio rekordui ruošiasi galiūnas Ž.Savickas ir kaip savo atžalas į futbolo olimpą veda D.Česnauskis.

„Sport1“ savo tinklelyje šiemet turės žiūrovų pamėgtas lygas ir čempionatus. NBA lygos transliacijose vėl didžiausias dėmesys bus skiriamas Jonui Valančiūnui ir Donatui Motiejūnui, per Ispanijos „Endesa“ lygos transliacijos matysite M.Kuzminsko ir Jono Mačiulio benefisus. Futbolo meniu – Olandijos „Eredivisie“ ir Rusijos „Premier“ lyga.

Taip pat kanalas tiesiogiai transliuos ATP turnyrus su Ričardu Berankiu, šiuolaikinės penkiakovės pasaulio taurės etapus su L.Asadauskaite ir jos kolegomis, galiūnų Čempionų lyga, bušido turnyrus. Be to, jau susitarta ir dėl regbio kovų transliacijų, o kanalo vadovai jau sezono metu ketina pristatyti ir dar kelių intriguojančių varžybų transliacijas.

Iš „Sport1“ eterio niekur nedingsta ir „Čempionai LT“ laida, pristatanti buvusius, esamus ir būsimus Lietuvos sporto brangakmenius. Kaip ir praėjusį sezoną – visos transliacijos HD formatu.

„Kai tik pati nedalyvausiu varžybose, visada įsijungsiu „Sport1“. Neabejoju, kad turėsiu ką pamatyti bet kurią dieną ir net naktį“, – naują kanalo tinklelį palaimino stipriausias pasaulio žmogus Ž.Savickas. Tai jis sakė iškart po to, kai baigė komentuoti savo pasirodymą pasaulio galiūnų čempionate, kurį bus galima pamatyti jau kitą savaitę.

Geriausių Lietuvos ir pasaulio sportininkų pasirodymai – jau nuo nuo šiandien ir be jokio atokvėpio, visą parą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius