-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 26

Olimpinis Trabzonas: Justina Mikulskytė žais ketvirtfinalyje, kiti tenisininkai pasirodymą baigė

Jaunieji Lietuvos tenisininkai nuo pat atvykimo į Trabzoną atrodė labai susikaupę. Ne be reikalo: jiems Europos jaunimo olimpiniame festivalyje teko bene sunkiausi išbandymai.
Justina Mikulskytė
Justina Mikulskytė / Juliaus Bliūdžiaus nuotr.

Teniso kortus svilina 30 laipsnių karštis. Nors sportininkai olimpiniame kaimelyje maitinami tris kartus per dieną, tenisininkams pietus tenka praleisti – į aikštyną jie išvažiuoja anksti ryte, o sugrįžta į kaimelį tik vėlyvą vakarą. Per pietus jie maitinami iš „dėžučių“.

Galbūt ir tai lėmė, kad trys iš keturių mūsų tenisininkų vienetų varžybose jau baigė pasirodymus. Deja, Akvilei Paražinskaitei, į kurią buvo dėta daugiausia vilčių, burtai nebuvo palankūs. Pirmame rate ji neturėjo vargo prieš islandę Herą Bjorg Brynjardsdott – 6:0, 6:0, tačiau antrame mače pralaimėjo čekei Katerinai Siniakovai – 2:6, 1:6. Čekė yra trečioji turnyro raketė.

Abu mūsų vaikinai pralaimėjo po atkaklių kovų. Almantas Oželis po beveik trijų valandų kovos nusileido italui Riccardui Chessari – 6:3, 6:7, 5:7. Mantas Bugailiškis iškart pateko į antrą etapą, kuriame po trijų setų pralaimėjo graikui Eleftheriui Theodorou – 4:6, 6:1, 4:6.

Vienetų varžybas tęs vienintelė Justina Mikulskytė. Ji taip pat pateko iškart į antrąjį etapą, kuriame nugalėjo Didžiosios Britanijos atstovę Sabriną Federici – 6:1, 6:3. Aštuntfinalyje J.Mikulskytė eliminavo čekę Kristiną Roučkovą – 6:0, 6:4.

Lietuvos tenisininkai dar dalyvaus dvejetų turnyruose.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius