Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 22

Oro balionų čempionate Brazilijoje lietuviai kyla ir į dangų, ir arčiau nugalėtojų

Brazilijoje vykstančiame pasaulio karšto oro balionų čempionate dalyvaujantiems marijampoliečiams tėvui ir sūnui Rimui bei Rokui Kostiuškevičiams papūtė palankūs vėjai. Po pirmadienio vakaro skrydžio likę tik trečiojo dešimtuko pradžioje, antradienio rytą jie grįžo į pirmąjį dvidešimtuką, o Rimas Kostiuškevičius dabar – aštuntas.
Oro balionų čempionatas Brazilijoje
Oro balionų čempionatas Brazilijoje / balloonworlds2014.com nuotr.
Temos: 1 Lietuviai

Po 15 užduočių jo sąskaitoje – 9 841 taškas iš 15 000 galimų. 8 956 taškus turintis Rokas kol kas – 19-as. Po pirmų dviejų skrydžių jis užėmė 16 vietą. Bet pirmadienio vakaro skrydis nei vienam iš lietuvių nebuvo labai sėkmingas – jie liko 22 ir 23 vietose.

Imant atskiras užduotis, marijampoliečių rezultatai – dar geresni. Vienoje užduotyje Roko rezultatas buvo antras, kitose dviejose – septinti, jo tėvas po sykį buvo pirmas, trečias ir penktas, dukart – antras.

Iš viso varžybose dalyvauja 58 pilotai, jie į dangų kilo jau penkis kartus. Pirmauja šveicaras Stefanas Zeberlis (10 911 taškų). Jis lenkia vokietį Uwe Schneiderį (10 672 taškai) ir brazilą Lupercio Limą (10 251 taškas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius