Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 20

Oscaro Pistoriuso namuose rasta testosterono ir adatų

Policijos pareigūnai, atliekantys kratą sprinterio Oscaro Pistoriuso namuose, antradienį pranešė, kad jo miegamojo tualetiniame staliuke rado testosterono ir adatų.
Oscaras Pistorius teisme
Oscaras Pistorius teisme / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tyrimą atliekantis pareigūnas Hiltonas Botha sakė, kad testosterono, kurį draudžia Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK), buvo rasta per policijos tyrimą dėl O.Pistoriuso draugės Reevos Steenkamp nužudymo.

Nėra jokių ženklų, kad prieš merginą buvo smurtaujama

Pietų Afrikos Respublikos (PAR) policija trečiadienį paskelbė, jog nebuvo jokių ženklų, kad O.Pistoriusas fiziškai smurtavo prieš savo merginą prieš ją nušaudamas, nors buvo pranešimų apie kruviną kriketo lazdą, rastą sprinterio namuose.

Detektyvas H.Botha per teismo posėdį dėl O.Pistoriuso paleidimo už užstatą sutiko su bėgiko advokatu Barry Rouxu, kuris sakė, jog „nebuvo jokių užpuolimo ženklų ir jokių ženklų, kad ji gynėsi nuo užpuolimo“.

Savaitgalį žiniasklaida buvo pranešusi, jog tyrėjai prabangiuose O.Pistoriuso namuose Pretorijoje, kuriuose praėjusį ketvirtadienį buvo nušauta manekenė R.Steenkamp, rado kruviną kriketo lazdą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius