Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 19

Paparacas iš M.Tysono pareikalavo 25 mln. dolerių

Fotografas paparacas mėgins teisme išsireikalauti iš buvusio absoliutaus pasaulio bokso čempiono Mike'o Tysono 25 mln. dolerių kompensaciją, pranešė apie garsenybių gyvenimą rašantis interneto leidinys TMZ.
M.Tysonas
Mike'as Tysonas / „Scanpix“ nuotr.

Ieškinį teismui perdavęs fotografas Antonio Echavarria tikina, kad boksininkas praėjusių metų lapkritį užpuolė jį tarptautiniame Los Andželo oro uoste. Pasak fotografo, M.Tysonas trenkė jam kairės rankos kumščiu ir sudaužė kamerą. Ieškovas taip pat pareiškė, kad per incidentą oro uoste jam buvo sukrėstos smegenys ir patempti stuburo raiščiai. Patirtus nuostolius A.Echavarria įvertino 25 mln. dolerių.

M.Tysonas dėl įtarimų sumušus fotografą oro uoste buvo sulaikytas 2009 metų lapkričio 11 dieną. Boksininkas pareiškė, kad fotografas, kurio pavardė tada nebuvo skelbiama, pirmasis trenkė jam, mėgindamas išprovokuoti atsakomuosius veiksmus. Fotografas savo ruožtu tikino, kad boksininkas trenkė jam į veidą ir mėgino atimti fotoaparatą bei sunaikinti padarytas nuotraukas.

Fotografas iš oro uosto buvo išvežtas į ligoninę, o M.Tysonas – į policijos nuovadą, ten boksininkui teko praleisti kelias valandas. Vėliau M.Tysonas buvo paleistas į laisvę už 20 tūkst. dolerių užstatą. Teisėsaugos institucijos po šio incidento M.Tysonui jokių kaltinimų nepareiškė. Los Andželo prokuratūra nepradėjo tyrimo dėl fotografo užpuolimo „trūkstant įkalčių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius