-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 01 15

Paplūdimys ir teniso kortas – ne tas pats

Pirmosiomis naujųjų metų dienomis Prancūzijos tenisininkė Alize Cornet sukrėtė teniso visuomenę itin atvirais apdarais korte.
Alize Cornet apranga valdininkams pasirodė per menka...
Alize Cornet apranga valdininkams pasirodė per menka... / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Po jos pasirodymo Hopmano taurės turnyre, „Australan Open“ organizatoriai ir WTA nusprendė šiame turnyre įvesti „dress code“.

Nuo šiol pažeidus aprangos, o tiksliau aprangos trumpumo reikalavimus, sportininkėms bus skiriamos iki 2000 JAV dolerių bauda. Ir pagrindinė to kaltininkė yra Prancūzijos madmuazelė.

Ji Hopmano taurės mačuose korte dėvėjo tokį trumpą sijonuką, kad jis nuo menkiausio judesio atidengdavo viską, kas buvo po juo. WTA klerkams tai nepatiko. O ir jų pagrindinis uždavinys pastaraisiais metais – sugalvoti kuo daugiau nuobaudų dailiosios lyties teniso atstovėms – dar kartą palengvėjo. Buvusi tenisininkė Margater Court šį WTA sprendimą pakomentavo taip: „Paplūdimio apdarams vieta yra paplūdimys, o ne teniso kortas“.

Be to, pirmajame šiemet „Didžiojo kirčio“ turnyre uždrausta naudoti švilpukus, petardas, fejerverkus, lazerio spindulius, bet kokius muzikos instrumentus, taip pat politinius bei religinius simbolius plakatuose, ant marškinėlių bei reklaminių lapelių pavidalu. Tai, beje, tenisui būdinga ir nestebina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius