-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 15

Pasaulio pokerio čempionas: „2013 metų planas? Milijonas dolerių gryno pelno“

Jeigu apžvelgtume 2012 metų rezultatų suvestines, gali pasirodyti, kad Pasaulio pokerio čempiono Jonathano Duhamelio pasiekimai buvo tikrai įspūdingi. Tačiau pati „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė nesidžiaugia laimėjimas ir kelia asmeninę kartelę iki debesų.
Jonathanas Duhamelis
Jonathanas Duhamelis / Team Pro nuotr.

„Pernai žaisdamas gyvuose pokerio turnyruose uždirbau 523 587 dolerius. Triskart pasiekiau Pasaulio pokerio serijos (WSOP) finalinius stalus. Tačiau nuoširdžiai galiu pasakyti – praėję metai man buvo negailestingi“, – savo tinklaraštyje mintimis dalinasi pokerio profesionalas.

Žvaigždė skundžiasi, kad puikiai prasidėję metai vėliau tapo tikru pragaru. „Po sėkmingų pasirodymų “PokerStars.net Karibų nuotykio„ festivalyje ir “Aussie Millions„ kovose 2012 metų sausį buvau nusiteikęs labai entuziastingai. Sezono startas žadėjo puikias perspektyvas. Tačiau vėliau reikalai pasikeitė“.

Pernai vasarį Los Angele, kanadietis išgyveno tikrą košmarą dalyvaudamas aukštų statymų grynųjų pinigų žaidimuose. „Dalyvaudamas 600/1 200 dolerių statymų įvairių pokerio žaidimų grynųjų pinigų mūšiuose, penkias sesijas iš eilės niekaip nesugebėjau laimėti. Mano pokerio kapitalui tai buvo skaudus smūgis. Tačiau kur kas skaudžiau tai atsiliepė mano psichologinei būklei“, – rašo žvaigždė. „Pralaimėjęs daug žaidimų tokiame trumpame periode, pradedi uždavinėti sau klausimus ar tau iš tikrųjų vieta prie pokerio stalo. Tai labai slegia ir smarkiai įtakoja sprendimus priimamus pokerio sesijų metu. Kartais, po tokių laiko ruožų, sunku, net ir iš visų jėgų sukandus dantis, tęsti savo karjerą. Tačiau tikras profesionalas turi mokėti tai išgyventi“.

Panašu, kad pokerio superžaidėjas iš Kanados pamažu atsigauna. Apie tai byloja dideli planai 2013-iems metams. „Mano užduotis ateinantiems metams yra uždirbti milijoną. Ne tik pasiekti milijono dolerių prizų ribą, o turėti milijoną dolerių pelno, atskaičiavus įpirkas į turnyrus ir visas su pokeriu susijusias išlaidas. Kad tai įgyvendinčiau esu pasiryžęs daug keliauti ir dalyvauti daugelyje didžiausių pokerio festivalių. O taip pat ruošiuosi aplankyti vietas, kuriose organizuojami labiausiai kvapą gniaužiantys žaidimai. Savaime aišku, du mėnesius jau šiuo metu esu paskyręs WSOP turnyrams, kurie ateinančią vasarą vyks Las Vegase“.

Paklaustas, kaip jam pavyksta išlaikyti koncentraciją žaidime, susidarius tokį įtemptą tvarkaraštį, „PokerStars Pro“ komandos legionierius atsako: „Net nežinau. Turbūt pripratau prie tokio ritmo. Šitaip gyvenu pastaruosius penkis metus. Bent kol kas nesijaučiu perdegęs ir nemanau, kad tai įvyks artimiausiu metu. Nuoširdžiai mėgaujuosi kiekvienu pokerio žaidimu, kuriame dalyvauju. Be to mano grafike yra numatytos ir atostogos. O ir reikalavimai, kuriuos sau keliu, tiesiog nepalieka vietos savęs gailėjimuisi ir juodoms mintims“. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius