-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 08

Paškauskienė – Lietuvos stalo teniso čempionato absoliuti nugalėtoja

Kovo 5–7 dienomis vykusiame 80-ajame Lietuvos stalo teniso čempionate žaidė pajėgiausi mūsų šalies stalo tenisininkai. Moterų vienetų varžybose nugalėtoja tapo kaunietė Rūta Paškauskienė, rezultatu 4:2 finale įveikusi širvintiškę Liną Misikonytę.
R.Paškauskienė nesunkiai sudoro abi varžoves iš Graikijos.
R.Paškauskienė tapo absoliučia Lietuvos čempione. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Mažajame finale susitiko vilnietė Ieva Jucevičiūtė ir kaunietė Kristina Vaškevičiūtė. Trečią vietą rezultatu 3:1 iškovojo I.Jucevičiūtė.

R.Paškauskienė tapo ir moterų dvejetų, ir mišrių dvejetų varžybų čempione. Moterų dvejetų varžybose R.Paškauskienė ir L.Misikonytė nugalėjo panevėžietės Ingridos Preidžiūtės ir mažeikiškės Ramunės Armonaitės duetą.

Trečią vietą užėmė I.Jucevičiūtės ir Martynos Sidabraitės pora bei vilnietės Eglė Stuckytė ir Auksė Gecevičiūtė. Mišrių dvejetų varžybose Rūta, poroje žaisdama su trenerės Romualdos Garkauskienės auklėtiniu Matu Skuču, rezultatu 3:0 nugalėjo E.Stuckytės ir Toneto Domeikos porą.

Įdomūs ir pilni emocijų buvo vyrų vienetų varžybų pusfinalio ir finalo varžybos. Pirmą kartą čempiono titulą iškovojo vilkaviškietis Kęstutis Žeimys.

K.Žeimys dėl patekimo į finalą susitiko su daugkartiniu Lietuvos čempionu vilniečiu Gintautu Juchna. G.Juchna esant rezultatui setais 3:3 turėjo dviejų taškų susitikimo persvarą. Septintame sete pirmaudamas 10:8 vilnietis nesugebėjo iškovoti dar vieno lemiamo taško. K.Žeimys nugalėjo skaičiumi 12:10.

Antrame pusfinalyje klaipėdietis Alfredas Udra rezultatu 4:0 įveikė Matą Vilką iš Šilutės. Finalinis vyrų susitikimas buvo labai įtemptas ir negalima buvo nuspėti, kas taps nugalėtoju. A.Udra kovodamas su K.Žeimiu esant rezultatui setais 3:3 lemiamą setą laiminėjo 10:7, tačiau K.Žeimys vėl susitvardė, nedarė klaidų ir 12:10 išplėšė pergalę. Trečią vietą užėmė G.Juchna, rezultatu 3:1 įveikęs M.Vilką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius