Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 23

Paškauskienė nedalyvaus pasaulio stalo teniso čempionate

“Stalo tenisas yra viena greičiausiai besivystančių olimpinių sporto šakų. Kartu su futbolu ir atletika, dėka savo prieinamumo yra tarp trijų populiariausių pasaulyje“, – sveikindamas Pasaulio stalo teniso komandinio čempionato dalyvius, oficialius asmenis, svečius ir žiūrovus sakė Igoris Levitinas, Rusijos stalo teniso federacijos kontrolės komiteto pirmininkas, rašoma pranešime spaudai.
Šį R.Paškauskienės smūgį sunku atremti.
R.Paškauskienė nedalyvaus pasaulio čempionate dėl ligos / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Gegužės 23 – 30 d., Maskvoje, vyksiančiame 2010 pasaulio stalo teniso komandiniame čempionate dalyvaus 134 šalių atstovai, tarp kurių yra ir Lietuvos stalo teniso moterų ir vyrų rinktinės, tarptautinės kategorijos teisėjas, LSTA prezidentas.

Lietuvos moterų rinktinė žais antrame, pagal pajėgumą divizione ir kovos dėl 25 – 48 vietos. Lietuvės žais grupėje “F”, kartu su Serbijos, Liuksemburgo, Egipto, Venesuelos ir Indonezijos rinktinėmis.

Lietuvos moterų komanda, čempionate skirstyta 31 numeriu iš 83 šalių dalyvių. Vyrų rinktinė skirstyta 72 numeriu iš 115 dalyvių. Vyrų rinktinė žais trečiame divizione, dėl 49– 72 vietų, grupėje „J“ : Australija, Venesuela, Saudo Arabija, Šri Lanka, Pietų Afrika, Lietuva.

Moterų rinktinei atstovauti turėjo vykti 41–a pasaulio raketė – Rūta Paškauskienė, tačiau likus dienai iki išvykimo, Rūta pranešė, jog dėl ligos ir patarta gydytojo, apsisprendė nevykti į čempionatą.

Rūtą, komandoje pakeis Eglė Stuckytė (413). Taip pat, komandai atstovaus Lina Misikonytė (215) ir Ieva Jucevičiūtė (399). Rinktinės trenerė – Romualda Garkauskienė.

Nežaidžiant Rūtai, moterų rinktinės tikslas – pakilti į aukštesnį divizioną, praktiškai neįmanomas, atsižvelgiant į Serbijos ir Liuksemburgo rinktinių sudėtis, tačiau merginos kovos dėl kuo įmanoma aukštesnių vietų.

Vyrų rinktinės tikslas – pakilti į antrą divizioną. Lietuvos vyrų rinktinės sudėtis: Gintautas Juchna (471), Kęstutis Žeimys (536) ir Alfredas Udra (924). Treneris – Raimondas Jackevičius. Lietuvės gegužės 23 dieną žais su Indonezijos rinktine, o vyrai – su Venesuelos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius