-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 01 05

Pasodino…

Du kartus pasaulio čempionas, Bulgarijos ledo šokėjas Maksimas Straviskis nuteistas 2,5 metų kalėjimo. Tokią bausmę Burgaso miestelio teismas jam skyrė už tai, kad 2007 metais M.Staviskis, būdamas neblaivus, sukėlė avariją, kurioje žuvo žmogus.
M.Straviskis ir A.Denkova
M.Straviskis ir A.Denkova

Prieš tai teismas buvo skyręs čiuožėjui tokią pat bausmę lygtinai, tačiau Apeliacinis teismas sprendimą sugriežtino. Taip pat sportininkas privalės sumokėti 135 000 eurų kompensaciją nukentėjusiesiems.

M.Stavinskis buvo pripažintas kaltu dėl eismo įvykio, sukelto 2007 metų rugpjūčio mėnesį. Automobilis, kurį vairavo čiuožėjas, atsitrenkė į kitą transporto priemonę. 23-ejų vyras žuvo iš karto, o 18 metų mergina buvo stipriai sužalota. Per tyrimą nustatyta, kad čiuožėjo kraujyje alkoholio kiekis dvigubai viršijo leistiną normą.

M.Staviskis gimė 1977 metais Rusijoje, ten ir pradėjo savo sportinę karjerą. Tačiau 1996 metais jis emigravo į Bulgariją ir pradėjo šokti su bulgare Albena Denkova. 2006 ir 2007 metais pora laimėjo pasaulio čempionų titulus ir baigė profesionalią karjerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius