Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2022 07 01

Pergalių seriją pratęsusios Lietuvos tinklininkės Graikijoje žengė į pusfinalį

Graikijos Ioso saloje vykstančiame „Pro Beach Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyre puikų pasirodymą tęsia lietuvės Ieva Dumbauskaitė ir Gerda Grudzinskaitė. Jos penktadienį pratęsė pergalių seriją iki trijų ir žengė į turnyro pusfinalį.
Ieva Dumbauskaitė ir Gerda Grudzinskaitė
Ieva Dumbauskaitė ir Gerda Grudzinskaitė / FIVB nuotr.

Ketvirtadienį grupėje pirmąją vietą užėmusios lietuvės iškart pateko į ketvirtfinalį, o šiame etape penktadienį 2-0 (21:19, 21:15) nugalėjo suomes Idą Sinisalo ir Sarą Sinisalo.

Šeštadienį vyksiančiame pusfinalyje lietuvės susitiks su slovėnėmis Tjasa Kotnik ir Tajda Lovšin. Ši Slovėnijos pora birželio pradžioje užėmė antrąją vietą Klaipėdoje vykusiame analogiškame „Pro Beach Tour Futures“ turnyre, kuomet finale 0-2 pralaimėjo kitai Lietuvos porai Monikai Paulikienei ir Erikai Kliokmanaitei.

Tuo tarpu penktadienį Italijoje prasidėjusiose „Pro Beach Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyro pagrindinėse varžybose pergalingai startavo Patrikas Stankevičius ir Audrius Knašas.

Lietuvos duetas D grupės pusfinalyje užtikrintai 2-0 (21:15, 21:17) įveikė italus Andrea Abbiatį ir Tiziano Andreattą bei užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose.

Dėl pirmosios vietos grupėje ir tiesioginio kelialapio į ketvirtfinalį lietuviai žais su austrais Clemensu Doppleriu ir Thomasu Kunertu.

Paplūdimio tinklinio turnyrų Graikijoje ir Italijoje prizų fondą sudaro po 10 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius