Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 05

Pirmasis paplūdimio tinklinio čempionatas pateikė staigmenų

Savaitgalį sostinės Baltojo tilto aikštynuose pirmą kartą vykusį „OlyBet Open Beach Cup“ paplūdimio tinklinio čempionatą moterų grupėje laimėjo Ievos Dumbauskaitės ir Gerdos Grudzinskaitės duetas, o vyrų grupėje – Arno Rumševičiaus ir Tomo Staševičiaus. Turnyre varžėsi po 16 moterų ir vyrų komandų
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.

Atkaklios kovos tarp dvejetų vyko viso čempionato rungtynių metu, o gausiai susirinkusius žiūrovus ypač džiugino gražus žaidimas dėl prizinių vietų. Moterų grupėje antroji liko šių metų Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionių Monikos Paulikienės ir Erikos Kliokmanaitės pora, kuri nugalėtojoms pralaimėjo 1:2. Beje, Lietuvos paplūdimo tinklinio čempionate jos šio turnyro nugalėtojas buvo įveikusios tokiu pačiu rezultatu – 2:1. Trečią vietą iškovojo Irina Zobnina ir Rugilė Grudzinskaitė.

Vyrų grupėje antri liko Gilbertas Kerpė ir Linas Petravičius, o turnyro favoritais laikyti šių metų Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionai Patrikas Stankevičius ir Audrius Knašas turėjo tenkintis trečia vieta.

„Pirmasis „OlyBet Open Beach Cup“ paplūdimio tinklinio čempionatas pavyko. Vos turnyrui pasibaigus jo dalyviai jau teiravosi, ar jis, kaip planuojama, bus rengiamas kasmet. Dalyviams patiko puikus turnyro organizavimas, gera rungtynių atmosfera, prizų gausa – jų gavo ne tik nugalėtojai, bet ir visi dalyviai, net žiūrovai, – pasakoja viena iš turnyro organizatorių ir dalyvių M. Paulikienė. – Komandos dalyvauti turnyre registravosi gausiai, į šešioliktukus buvo atrinktos pagal reitingus. Todėl kovos vyko permainingai – sportas tuo ir nuostabus, kad jame staigmenos neišvengiamos.“

Turnyras išsiskyrė savo priziniu fondu – jį sudarė 2 tūkst. eurų prizinių vietų laimėtojams, o taip pat gausybės rėmėjų dovanos žaidėjams ir žiūrovams. Varžybų dalyvių ir teisėjų maitinimu rūpinosi „OlyBet sporto baras ir grilis“. Turnyro dalyviai žaidė vilkėdami specialiai jiems sukurtais ir įteiktais unikalaus dizaino „OlyBet Open Beach Cup“ marškinėliais.

Planuojama, kad aukščiausios klasės paplūdimio tinklinio žaidėjų didelio dėmesio sulaukęs „OlyBet Open Beach Cup“ turnyras taps tradiciniu ir kasmet kvies varžytis geriausius ne tik Lietuvos, bet ir užsienio paplūdimio tinklininkus. Turnyrą organizavo VšĮ „Paplūdimio tinklinio akademija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius