Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 22

Pirmoji Sporto garbės žvaigždė – A.Saboniui, garbės komandoro ženklas – S.Jovaišai

Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusiame renginyje, skirtame pagerbti 50-metį švenčiantį Arvydą Sabonį, legendiniam krepšininkui, dabartiniam Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentui, buvo įteiktas pirmasis naujas Kūno kultūros ir sporto departamento apdovanojimas – Sporto garbės žvaigždė.
Ilgosios pertraukos metu pasveikintas Arvydas Sabonis
Ilgosios pertraukos metu pasveikintas Arvydas Sabonis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sporto garbės žvaigždė yra naujas apdovanojimas, kuris bus teikiamas išskirtinėmis progomis – olimpinių ir neolimpinių sporto šakų sportininkams, jų treneriams, neįgaliesiems sportininkams ir jų treneriams už ypač aukštus sportinius pasiekimus, visą sportinę karjerą, kilnų, garbingą sportinį elgesį, Lietuvos vardo garsinimą pasaulyje, taip pat sporto organizatoriams, sporto žurnalistams, kūno kultūros ir sporto specialistams, kitiems Lietuvos ir užsienio šalių asmenims už viso gyvenimo nuopelnus.

Keliomis dienomis anksčiau 60-ąjį jubiliejų minėjusiam buvusiam krepšininkui, dabar Seimo nariui, Seimo jaunimo ir sporto komisijos nariui Sergejui Jovaišai Seime vykusiame minėjime Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Edis Urbanavičius įteikė Sporto garbės komandoro ženklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius