Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 08

„PokerStars“ atšaukė anksčiau skelbtą žaidimo mokesčių kilimą

Praėjusių metų spalį internetinio pokerio gigantas „PokerStars“ iššaukė pasaulinės pokerio bendruomenės nepasitenkinimą, kai paskelbė apie savo planus pakelti žaidimo mokesčius. Visgi, metų startas pokerio entuziastus pasitiko su džiugiomis naujienomis – „PokerStars“ valdytojai pakeitė sprendimą ir mokesčiai keliami nebus.
Internetinis pokeris
Internetinis pokeris / PokerStarsBlog.com
Temos: 1 Pokeris

Nuo lapkričio 4 d. žaidimo mokesčių kėlimo planas buvo pradėtas įgyvendinti – pirmausiai kilo ypač greitos struktūros dvikovų S'n'G žaidimų mokesčiai. Likę pakeitimai turėjo būti įgyvendinti 2015-aisiais. Tačiau dabar kompanijos atstovai teigia, kad net ir rudenį pakelti mokesčiai nuo šiol bus sumažinti iki tokių, kokie buvo anksčiau. Vienintelė išimtis – naujos populiarios pokerio rūšies „Spin&Go“ turnyrai, kur mokesčiai kiek pakelti, nes dar nebuvo spėję nusistovėti.

„Atlikę papildomą analizę ir darsyk viską gerai įvertinę mes grąžinome žaidimo mokesčius į tą lygį, kur jie buvo iki lapkričio 3 d. ir atsisakėme planų juos kelti kitiems žaidimams. 2015 metais žaidimo mokesčių nekelsime, nebent konkrečiose rinkose, kur tai daryti mus privers valstybei mokami mokesčiai“, – situaciją nusakė korporacijos komunikacijos vadovas Ericas Hollreiseris.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius