-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 06

Policijos generalinis komisaras Linas Pernavas parodė raumenis – dalyvavo kultūristų čempionate

Šeštadienį Policijos departamento generalinis komisaras Linas Pernavas pademonstravo raumenis Telšiuose vykusiame atvirame NAC Lietuvos kultūrizmo čempionate ir tarp naujokų užėmė trečiąją vietą.
Andrius Pauliukevičius ir Linas Pernavas
Andrius Pauliukevičius ir Linas Pernavas / Andriaus Pauliukevičiaus/Facebook nuotr.

„Prieš pusantrų metų Linas Pernavas pakvietė mane kavos ir pasakė, kad nori išbandyti save varžybiniame kultūrizme. Jis jau kurį laiką treniravosi su svoriais, tačiau jam atrodė, kad kažkuo užsiimti ir nebandyti tame išspausti iš savęs viską, kas įmanoma yra tarsi laiko gaišimas“, – savo „Facebook“ paskyroje paskelbė komisaro treneris Andrius Pauliukevičius.

Treneris sudėliojo planą, kaip komisaras turi valgyti ir treniruotis, kad tai taptų įmanoma.

„Svarbiausias dalykas buvo sureguliuoti Lino miegą, nes iki tol jis vidutiniškai miegojo po 5 valandas, ko raumenų augimui ir riebalų deginimui nepakanka! Taip teisingai, treniruotė yra impulsas šiems dalykams vykti, bet vykti jie gali tik jei miegate bent 7“, – rašė A.Pauliukevičius.

Organizatorių nuotr./Dešinėje - Linas Pernavas
Organizatorių nuotr./Dešinėje - Linas Pernavas

Telšių dramos teatre vykusiame atvirame NAC Lietuvos kultūrizmo čempionate, kur dar varžėsi sportininkai iš Latvijos, Estijos ir Vengrijos, L.Pernavas naujokų kategorijoje užėmė III-iąją vietą. Anot A.Pauliukevičiaus – tai išskirtinis pasiekimas, nes dauguma dalyvių 20-30 metų amžiaus.

„Lino pasiekimas yra įrodymas, kad net turint karjerą, darbą, į kurį kasdien reikia važiuoti 100+ kilometrų pirmyn ir tiek pat atgal, šeimą ir 3 vaikus, esant virš 40-ies, vis tiek galima gyventi sveikai ir gerai atrodyti!“ – akcentavo A.Pauliukevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius