Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 12 16

Prezidentė: Rūta Meilutytė yra geriausias pavyzdys, kaip siekti tikslo

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino sportininkę Rūtą Meilutytę, Europos plaukimo čempionate Danijoje 100 metrų plaukimo krūtine rungtyje iškovojusią antrąjį aukso medalį.
Rūta Meilutytė
Rūta Meilutytė / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Pasak šalies vadovės, ši nauja pergalė visai Lietuvai kelia pasididžiavimą plaukikės sportiniu meistriškumu, charakterio tvirtumu ir tikros kovotojos, įveikiančios didžiausius uždavinius, dvasia.

Prezidentės teigimu, R.Meilutytė yra „geriausias pavyzdys visiems mūsų sportininkams, kaip siekti tikslo“. Sportininkei šalies vadovė palinkėjo įkvepiančių ir sėkmingų dar laukiančių startų.

Tuo tarpu premjeras Saulius Skvernelius savo sveikinime sako, kad R.Meilutytės apgintas čempionės vardas visai Lietuvai suteikė džiaugsmo.

„Dar kartą šiose Europos pirmenybėse apgintas čempionės vardas suteikė džiaugsmo visai Lietuvai. Esame sužavėti Rūtos talentu, užsispyrimu ir ryžtu skinti pergales. Nuoširdžiai tikime, kad sportininkė ir toliau savo neįtikėtinais pasiekimais garsins Lietuvos vardą“, – išplatintame pranešime cituojamas Vyriausybės vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius