-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 29 /2022 01 30

Prieštaringi pranešimai apie T.Brady: legenda trauktis dar neketina?

JAV sporto žiniasklaidos gigantė ESPN šeštadienį pranešė apie tai, kad amerikietiško futbolo legenda Tomas Brady nusprendė pakabinti sportinius batelius ant vinies ir baigti profesionalo karjerą. Visgi pats sportininkas galutinio sprendimo dar tikrai nepriėmė.
Tomas Brady
Tomas Brady / „Scanpix“ nuotr.

ESPN žurnalistai Jeffas Darlingtonas ir Adamas Schefteris informavo, kad geriausiu visų laikų įžaidėju (angl. quarterback) tituluojamas 44-erių amerikietis nusprendė trauktis nuo didžiojo sporto scenos.

Praėjusią savaitę T.Brady atstovaujama „Tampa Bay Buccaneers“ nusileido „Los Angeles Rams“ ekipai ir buvo eliminuota iš tolimesnės kovos NFL pirmenybėse, o ESPN apžvalgininkams patikimi šaltiniai teigė, kad tai buvo ir paskutinis T.Brady pasispardymas.

Pranešama, kad įtakos T.Brady sprendimui turėjo du pagrindiniai faktoriai – šeima ir sveikata. Kryptį greičiausiai keis ir „Buccanners“ klubas, kurio sudėtyje bus daug permainų.

Visgi prabėgus keletui valandų po sporto pasaulį apskriejusios žinios, žurnalistas Michaelis Silveris savo tviteryje pasidalijo kiek kitokia informacija.

Pasak jo, T.Brady susisiekė su „Buccanneers“ generaliniu vadybininku ir jam patvirtino, kad galutinio verdikto dėl karjeros pabaigos priėmęs dar nėra.

22 sezonus NFL pirmenybėse praleidęs T.Brady per savo karjerą „Super Bowl“ taurę laimėjo net 7 sykius, o tai yra absoliutus rekordas.

Net 19 sezonų NFL legenda gynė „New England Patriots“ klubo garbę, o nuo 2020-ųjų atstovavo „Tampa Bay Buccaneers“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius