Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 04

Principinės „Energijos“ ir „Latgale“ dvikovos

Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulininkų klubas šį savaitgalį Daugpilyje žais dvejas Latvijos Atvirojo čempionato rungtynes su vietos „Latgale“ ekipa, kurios marškinėlinius vilki Lietuvos nacionalinės rinktinės lyderis Egidijus Bauba.
Elektrėnų „Energija“
Elektrėnų „Energija“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Ledo ritulys LATGA

Dvikovos išvakarėse Rimanto Sidaravičiaus treniruojamą komandą pasiekė nemaloni žinia. Dėl asmeninių aplinkybių, su klubu kartu nevyks „Energijos“ gynėjai – Rolandas Aliukonis ir Tomas Vyšniauskas bei susirgęs centro puolėjas Anton Korneičiuk.

„Praradimai išties skaudūs. Šį sezoną jau yra taip buvę – teks perstatyti penketus, o to pasekoje išsibalansuos žaidimas. Nepaisant visų neigiamų faktorių atiduosime visas jėgas ir savo taškų kraitį tikrai papildysime“, – pasitikėjimo savo auklėtiniais nestokojo treneris R. Sidaravičius.

„Latgale“ klubas po 16 sužaistų turų savo sąskaitoje turi 22 taškus (7 pergalės, 8 pralaimėjimai, 1 lygiosios) ir rikiuojais trečioje turnyro lentelės pozicijoje. Tuo tarpu elektrėniškiai yra sužaidę trejomis rungtynėmis mažiau bei su 16 taškų (4 perg., 2 perg. po pratęsimo, 7 pralaimėjimai) žengia ketvirti.

„Puikiai žinome „Latgale“ pajėgumą. Varžovų žaidimą esame išnagrinėję, juolab turime ir vaizdinės medžiagos“, – tikino startegas R. Sidaravičius. Šių dviejų ekipų keliai šį sezoną buvo susikirtę tris kartus. Dusyk pavyko iškovoti pergales „Energijai“, o vienas susitikimas baigėsi elektrėniškių skaudžiu pralaimėjimu.

„Mikroklimatas komandoje išties puikus. Prieš dvi savaites įveikėme labiausiai patyrusią Latvijos komandą. Ta kovinga dvasia niekur neišgaravo. Dvi savaites atsakingai ruošėmės šioms rungtynėms, tad tikime savo jėgomis“, – teigė „Energijos“ žaidžiantysis prezidentas Petras Nausėda.

Paskutiniose rungtynėse, „Energija“ varžovų tvirtovėje po pratęsimo 4:3 privertė pasiduoti „Ozolnieki/Monarck“ klubą. Mačas tarp „Energijos“ ir „Latgale“ klubų šeštadienį bus žaidžiamas – 16 val., sekmadienį – 13 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius