Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 09

Profesionalūs atletai prie WSOP pokerio stalo jaučiasi gerokai kukliau nei įprastose arenose

Kas domisi pokeriu, o tiksliau – naujienomis iš šiuo metu vykstančios Pasaulio pokerio serijos (WSOP) ringo, ne naujiena, kad kasmet šį renginį aplanko ne tik pokerio profesionalai, bet ir kitų sporto šakų atletai. Ne išimtis ir šie metai. Futbolininkai, krepšininkai, lenktyniniai ir kiti sporto meistrai noriai registruojasi į WSOP kovas.
Johnas Arne Riise
Johnas Arne Riise / Jamie Thompson nuotr.

„Las Vegasas yra nuostabus miestas, o dalyvaudamas WSOP sutikau daugybę įdomių žmonių, su kuriais malonu bendrauti. Manau, drąsiai galiu teigti, kad čia mane matysite kasmet“, – duodamas interviu vienam užsienio portalui kalbėjo bene tituluočiausias Norvegijos futbolininkas Johnas Arne Riise.

„Mano tikslas buvo žaisti geriausią savo žaidimą ir pasiekti antrąją pagrindinio turnyro dieną. Tai įvykdžiau, tačiau mano žetonų krūvelė neįspūdinga, tad gali būti, kad kovoje dėl pasaulio pokerio čempiono vardo neužsibūsiu“, – nuogąstavo futbolininkas.

Norvegas nėra vienintelis atletas, pastebėtas šių metų WSOP. Paparacų kameros prie serijos stalų užfiksavo NBA žvaigždę Paulą Pierce'ą, „Barcelona“ gynėją Gerardą Pique, NASCAR pilotą Jasoną White ir kitus, kiek mažesnio kalibro sporto profesionalus.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius