Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 09

Ramūno Vyšniausko tėvas apie sūnaus dopingo skandalą: „Čia paprasčiausias blefas“

Lietuvos sunkiosios atletikos federacijos prezidentas Bronislovas Vyšniauskas atsisakė pakomentuoti jo sūnaus Ramūno Vyšniausko įkliuvimą dopingo kontrolei. Dabar jau karjerą baigęs sunkiaatletis antrą kartą karjeroje pagautas už draudžiamų preparatų vartojimą.
Bronislovas Vyšniauskas
Bronislovas Vyšniauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apie teigiamą dopingo mėginį ir dviejų metų R.Vyšniausko diskvalifikaciją Lietuvos Antidopingo agentūra pranešė rugsėjo 29 dieną. Tai antrasis kartas sportininko karjeroje – pirmą kartą jis pagautas 1997 m.

Neturiu, ką komentuoti, nes vyksta čempionatas ir čia specialiai kažką sugadinti... deguto lašu... kažką čia nesąmones padaryti, kad sugadinti šitą čempionatą.

Ilgametis R.Vyšniauskos treneris ir jo tėvas Bronislovas atsisakė komentuoti šią situaciją, tačiau savo požiūrį vis dėlto atskleidė.

Sporto žurnalisto Tautvydo Vencevičiaus kas savaitinėje Lietuvos sporto įvykių apžvalgoje B.Vyšniauskas teigė, kad šis dopingo skandalas yra „paprasčiausias blefas“, tačiau sunkiosios atletikos atstovas tą įrodančių argumentų nepateikė.

„Neturiu, ką komentuoti, nes vyksta čempionatas ir čia specialiai kažką sugadinti... deguto lašu... kažką čia nesąmones padaryti, kad sugadinti šitą čempionatą. Taip nepavyko niekam ir nepavyks“, – atsakė B.Vyšniauskas.

T.Vencevičiui paklausus, kas bando sugadinti Klaipėdoje vykstantį Europos jaunių (iki 20 metų) ir jaunimo (iki 23 metų) sunkiosios atletikos čempionatą, B.Vyšniauskas atsakyti negalėjo.

„Aišku, kad yra bandoma. O ką jūs, žurnalistai... Kažkam tai įdomu, kažkas suinteresuotas. Aš nenoriu komentuoti tos temos. Čia bus po čempionato, bus specialus reportažas. Mes niekam nedalinam, nes nėra ką dalinti. Čia yra paprasčiausias blefas“, – nerišliai kalbėjo B.Vyšniauskas.

Ilgamečio sunkiosios atletikos trenerio B.Vyšniausko „kišenėje“ – ne vienas dopingo šešėlis. Už draudžiamų preparatų vartojimą baustas ne tik sūnus Ramūnas, bet ir kitas jo auklėtinis, Aurimas Didžbalis.

B.Vyšniausko atsakymai apie dopingo skandalą nuo 2:00 min.

VIDEO: Lietuvos Sportas | 2015 10 08

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius