Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 22

Remigijus Morkevičius: „Prašau, nedarykite iš manęs Rembo“

Į bušido ringą grįžęs Remigijus Morkevičius įsitikino, kad gerbėjai jo nepamiršo. Tačiau socialiniame tinkle „Facebook“ dėkodamas už palaikymą, 29-erių metų sportininkas paprašė jo nekelti pernelyg aukštai į padanges.
Remigijus Morkevičius
Remigijus Morkevičius / Augusto Četkausko (sportoakimirka.lt nuotr.)

„Labai nemiela klausytis, kaip padaro čempionų čempionu. Aš nei trupučiu nesiskiriu nuo kiekvieno, ir tikiu, kad kiekvienas iš mūsų gali būti savo gyvenimo čempionas. Tai yra svarbiausia! Linkiu visiems surasti savo kelią. Labai dėkui už palaikymą, tik prašau – nedarykite iš manęs Rembo. Nes tai, kas perdėta, greitai atsibosta ir tampa netikra“, – parašė R.Morkevičius.

Vėliau bušido kovotojas patalpino dar vieną žinutę. R.Morkevičius išreiškė norą, kad „dvikovinio“ sporto gerbėjai būtų vieningi.

„Tik noriu paprašyti taip nesureikšminti! Juk aš tik paprastas žmogus, ir nereiškia, kad viskas pasiekta. Jūsų palaikymas tikrai daug man reiškia. Tik kartais dėl informacijos trūkumo žurnalistai ar kiti fanai viską nuspalvina per ryškiai. Žinoma, suprantu, kad ne iš blogos valios, tačiau kai kuriuos sekėjus tai papiktina ar prajuokina. Bet blogiausia, kad suklaidina, sustabdo ar atbaido. Darbais mes mylime Tėvynę! Labai prašau jusų nesidalinti į gerų ir blogų, teisių ir kvailų grupes. Pataisykim, palaikykim vieni kitus! Juk, kai mūsų daug, mes augsim greičiau, tiksliau, noriai eisime pirmyn, nuoširdūs ir ramūs. Skubėk lėtai. Ačiū jums.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius