Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 08

Samprasas nesiryžo

Legendinis JAV tenisininkas Pete Samprasas nesiryžo aplankuti Wimbledono teniso kortų – čia jis kojos nekėlė jau šešerius metus.
Pete Sampras
Pete Sampras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Septynis kartus Londono teniso turnyro nugalėtojas paskutinį kartą šiame korte žaidė 2002 metais. Tada antrame varžybų rate jis peralaimėjo šveicarui George Bastle. Nuo to laiko P.Samprasas nė karto nebuvo Anglijoje ir tai padarė tik praėjusią savaitę, kuomet dalyvavo veteranų turnyre Londone. Šio turnyro metu jis išsakė savo pageidavimą aplankyti garsiuosius Wimbledone kortus, tačiau nesiryžo.

„Nusprendžiau neiti, – sakė P.Samprasas. – Sužinojau, kad kai kurie kortai šiuo metu remontuojami, o aš noriu grįžti ten tada, kai viskas bus tvarkinga. Tik tada galėsiu pilnaverčiai pasinerti į prisiminimus. Galbūt, net pražingsniuosiu Centriniu kortu, kuriame žaidžiami finalai. Manau, kad ateisiu čia kokio nors turnyro metu, kuomet galėsiu pasiimti su savimi ir vaikus. Šį kartą jų čia nėra. Aš čia būtinai sugrįšiu, tai tik laiko klausimas“.

O veteranų turnyre 37 metų buvusi pirmoji pasaulio raketė į finalą nepateko. Lemiamą grupės varžybų mačą jis pralaimėjo prancūzui Cedricui Pioline, kuris vėliau ir tapo veteranų turnyro laimėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius