Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 03

Savaitgalį virs Lietuvos vyrų tinklinio čempionato pusfinalio kovos

Šį savaitgalį, kovo 5 ir 6 dienomis, prasidės 2010-11 m. Lietuvos vyrų tinklinio čempionato aukščiausios lygos pusfinalio etapas.
Artėja Lietuvos vyrų tinklinio pirmenybių kulminacija
Artėja Lietuvos vyrų tinklinio pirmenybių kulminacija / Augusto Četkausko (acfoto.lt) nuotr.

Šeštadienį Kelmėje ir Šiauliuose dėl patekimo į čempionato finalą kovas pradės Kelmės „Antivis–Etovis“  – Vilniaus „Flamingo Volley/SM Tauras“ Vilnius ir Šiaulių „Elga–Startas“ – Vilniaus „VGTU/MRU“ komandos.

Reguliariojo sezono rungtynėse sostinės komandos yra pasiekusios po dvi pergales prieš savo pusfinalio oponentus. „Paukštukai“ vienodu rezultatu 3:0 laimėjo susitikimus su Kelmės tinklininkais namie ir išvykoje, o „studentai“ sezono pradžioje buvo pasiekę pergalę 3:1 intriguojančioje kovoje Šiauliuose – taškų santykis 103:100, ir kur kas lengviau „sausu“ rezultatu 3:0 iškovojo antrą pergalę žaisdami savo salėje, kurioje Saulės miesto atstovai neįstengė rimčiau pasipriešinti.

Tačiau, šalies čempionai paaiškėja tik finalo varžybose ir ankstesnių susitikimų rezultatai jokios įtakos jau nebeturės. Tikėtina, kad ištikimi tinklinio sirgaliai gali sulaukti visai netikėtų rezultatų, nes reguliariojo sezono pabaigoje „Elga–Startas“ komanda įsižaidė ir paskutinėse varžybose apylygiai kovojo su čempionato lyderiais „Flamingo Volley/SM Tauras“ tinklininkais, o „Antivis–Etovis“ ekipos jaunimas tą pačią dieną sukūrė mažą stebuklą – žaisdami išvykoje penkių setų kovoje palaužė „VGTU/MRU“ komandos pasipriešinimą.

Atsakomosios šių komandų varžybos ir jeigu reikia lemiamos kovos vyks kovo 6 ir 12 dienomis Vilniuje. Į čempionato finalą patenka dvi pergales iškovojusios komandos.

Primename, kad 2009-10 metų sezone Šiaulių tinklininkai antrą kartą savo komandos istorijoje tapo čempionais, o nuolatiniai čempionatų prizininkai – kelmiškiai šeštą kartą pasipuošė bronzos medaliais. Vilniaus atstovai, savo ruožtu užimdami autsaiderių pozicijas, su šiomis komandomis konkuruoti negalėjo.

Pusfinalių tvarkaraštis:

1. 2011 kovo  5 d. 14:00 „Antivis–Etovis“ – „Flamingo Volley/SM Tauras“. “Kražantės“ pagr. m-la, Vytauto Didžiojo g. 110, Kelmė.

2. 2011 kovo  5 d. 14:00 „Elga–Startas“ – „VGTU/MRU“. „Dubysos“ sporto m–la, Gumbinės g. 18A, Šiauliai.

3. 2011 kovo  6 d. 15:00 „Flamingo Volley/SM Tauras“ – „Antivis–Etovis“. VPU sporto salė, Studentų g. 39, Vilnius.

4. 2011 kovo  6 d. 14:00 „VGTU/MRU“ – „Elga–Startas“. VGTU sporto salė, Saulėtekio al. 28, Vilnius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius