Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 08

Serena Williams bus kovinių filmų žvaigždė

Vimbldono teniso turnyro nugalėtoja Serena Williams, atsisveikinusi su didžiuoju sportu, planuoja paragauti aktorės duonos.
S.Williams įsivaizduoja save veiksmo filmo pagrindiniame vaidmenyje
S.Williams įsivaizduoja save veiksmo filmo pagrindiniame vaidmenyje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mėgstu vaidinti, bet dar neturėjau galimybių visiškai atsiskleisti. Tikriausiai dėl to, kad visą laiką ir jėgas skiriu tenisui. Jeigu turėčiau galimybę, norėčiau vaidinti kokią nors heroję. Su tokiomis kūno formomis kaip mano geriausia vadinti koviniuose veiksmo filmuose. Netgi triukus galėčiau pati atlikti. Rimtai, man turėtų neblogai pavykti“, – viename iš pastarųjų interviu „WorstPreviews“ tikino teniso žvaigždė.

2009 metų kovą S.Williams prisipažino, kad visuomet svajojo rašyti ir imtis scenarijaus autoriaus pareigų. Teigiama, kad amerikiečių tenisininkės šansai įsilieti į kino industriją yra nemenki. Ji turi gerų ryšių Holivude, vienu metu net draugavo su žinomu režisieriumi Brettu Ratneriu (filmai „Piko valanda“, „Iksmenai 3“).

S.Williams nėra vienintelė teniso žvaigždė, ketinanti kine išmėginti jėgas. Vyrų vienetų varžybose Vimbldone triumfavęs Rogeris Federeris taip pat planuoja ekranizuoti asmeninę biografiją. Kaip pagrindinio vaidmens atlikėją pasaulio reitingo lyderis šveicaras norėtų matyti kino žvaigždę Bradą Pittą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius